Prijava
   

Bivsi decko - sadasnji drug

Osoba sa kojom ste raskinuli,ali niste jos uvek sigurni da ne zelite da se pomirite. Medjutim, da okolini ne bi delovalo cudno sto se jos uvek vidjate, najbezbolnije je reci : Mi smo samo drugovi.

Komentari

Tačno, ja baš zato izbegavam da muvam devojke koje tvrde da im je dečko nakon raskida postao dobar ortak. Čak šta više, jednu devojku sam ostavio samo zbog tog priznanja. +

Pametno moram priznati :) Ne postoji prijateljstvo posle veze ;)

Gluposti. Glupa predrasuda. Postoje i malo zrelije osobe koje ne razmisljaju na taj nacin.

Pretpostavljam da si ti jedna od devojaka koje se "druze" sa bivsim momcima :) Ako, bitno je da je tebi lepo ;)

Da, druzimo se, bez navodnika. Jer nisam balavo klince koje ne zna sta hoce. Da zelimo da budemo u vezi- bili bismo.

Po komentaru vidim da nisi balava klinka :) Postoji i naziv za takve, ali to u nekoj drugoj definiciji ;) tnx for the comment :)

Okej, cekam defku, bas me zanima.

Momak i devojka mogu biti drugovi čak iako su ranije bili u vezi, ali u samo jednom slučaju - ako se nisu viđali bar nekoliko godina i uspeli da se ohlade u međuvremenu, kao što je slučaj sa jednom mojom bivšom devojkom i sa mnom, a sve te priče o prelasku za 24 h sa veze na prijateljstvo su totalno apsurdne, jer tamo gde osećanja igraju glavnu ulogu, jednostavno nema mesta za zdrav razum.

Ne volim da se ponavljam,ali... pametno,pametno :)

Glupost. Silver, znas, ponekad ljudi raskidaju jer shvate da se vise ne vole na taj nacin i da su vise prijatelji nego momak i devojka. Zar ne?

Pufnice,ti ocigledno nisi procitala dobro definiciju...

Osoba sa kojom ste raskinuli,ali niste jos uvek sigurni da ne zelite da se pomirite.

Ova definicija kaze da ako imas bivseg decka za druga sada da je to osoba sa kojom si raskinuo ali nisi jos siguran da ne zelis da se pomiris sa njom. Ja kazem da je to glupost. Naravno da ima klinaca i klinceza koji tako razmisljaju, ali ima i onih koji znaju sta zele od veze i od partnera.

Ova definicija kaze da ukoliko se druzis sa bivsim deckom, a nisi jos raskrstila da li je medju vama sve gotovo, onda to nije prijateljstvo,niti ti je ta osoba drug.

Ne znam i dalje koji ti deo nije jasan. Ali po svim tvojim komentarima mi se cini kao da se branis, sto apsolutno ne moras. ;) Niko te ne napada. ;)

Bling bling klincezo, jesi li ti od onih koje se tripuju da nisu nafurane i koje misle da su jako pametne, dobre i lepe samo zato sto im je mama tako rekla?
Otkrivas toplu vodu.

Hahahaha :) Vidim da si ti jedna od onih koje samo mame mogu da vole. :) Zargonski receno "nedojebana" :) Nikada se ne spustam na tako nizak nivo,na kom si ti,i zaista mi je zao sto sam morala sad to da uradim, jer jesam vaspitana. Poslednji put kada sam proveravala vukajlija je bila mesto za salu i zezanje, tako da je i ova definicija napisana u tom stilu. Eto,sad mozes da ides da nahranis svojih 15 macaka, verujem da ih imas toliko. :) Pozz

Nedojebana?:) Hajde napisi definiciju:) Mozes mene uzeti za primer, bas bih volela to da vidim:) I daj mi link obavezno!
Defka je fakat glupa, ali za par godinica ces i ti to sama shvatiti.

Evo ti definicija...

Nedojebana :

Naziv za ogorcene i isfrustrirane zene koje ne mogu da nadju muskarca,osim ako ga ne plate. Vode se poslovicom "Pametan covek primecuje sve,a glup na sve ima zamerku". Nazalost, vode se pogresnim delom poslovice. Nije potrebno napominjati kojim ;)

Neee, objavi da mogu da plusiram! I stavi mene za primer! Ovako nije fora. I moras jos nesto da kazes za moj fizicki izgled!

Pa ja ne mogu da sudim o tvom fizickom izgledu,kad ne znam kako izgledas. I ovo nije bas toliko merodavno, jer je stvoreno na osnovu prvog utiska. Ali trazila si. Naravno,ne planiram da trosim definicije na nebitne stvari.

Ako cemo realno- ako sam kako ti kazes nedojebana, mora da sam mnogo jebeno ruzna. Ali mnogo.
Da, trazila sam, hocu lepu defku, onako bas dobru, da me naucis kako da spustam nafurane nedojebane klinke.

@zlocesta pufnica
U tvojoj teoriji postoji samo jedan problem
Ako uzmemo u obzir da "ozbiljna" veza traje izmedju pola godine i 100 godina, kolika je vjerovatnoca da ce ljubav da nestane kod oboje u isto vrijeme, bez obzira koliko to dvoje bili "zreli", a uostalom, ako si ikada bila zaljubljena, trebaloo bi da znas da zdrav razum i zrelost tu ne igraju nikakvu ulogu.
P.S. U toj situaciji jedno uvijek najebe

Velika je verovatnoca. Zahladjenje odnosa- nenamerno i nesvesno, nedostatak bliskosti. Sex se proredi. Veza postaje navika. Ljubav nestaje, a jos uvek osecas tu osobu kao prijatelja, draga ti je veoma. I zasto bih izgubila iz zivota takvu osobu?

Ne mora nuzno da znaci da si jebeno ruzna. Mozda si samo uzasno nadrkana,toliko da niko ne zeli cak ni da te....

Zao mi je. Ja sam sama naucila da spustam nafurane,nedojebane klinke, tako da moras i ti. :)

Heh, pa tu je problem. Da li ti je ikada palo na pamet da ta osoba tebe ne zeli da izgubi iz zivota iz potpuno suprotnih razloga, da mu prijateljstvo nije bitno, nego da te voli vise nego ikad??

Ah,opet ne pogadjas poentu pufnice. Ne mogu da se ponavljam vise. Nedokazanim ljudima ne mozes cak ni dokazati da su nedokazani.

Mefisto, osoba koja dopusti da se ta veza ugasi, ne cineci pritom nista, me ne voli vise nego ikad.

Ono kao šatro,momak/devojka na stand by-u.To i nije baš tako, nekad je bolje imati likušu za drugaricu nego za devojku i ako ste se napili jednom i kresnuli. Šta je bilo bilo je,nekako mi je uvek prijatnije sa drugaricom nego sa devojkom. Iz nekog bizarnog razloga.

evo 29-ti komentar...ajmo dalje...

Da, a ako se kod tebe gasi, sta on moze da uradi, nauci novih 8 poza iz Kama sutra-e ili pocne da donosi buket cvijeca svaka dva dana, utrostruci koliko puta ti kaze da te voli???? Pusti to, nema tu pomoci....

Mefisto, za takve odgovore ovo definitivno nije mesto. Ali definitivno ima nacina za to, u to veruj.

OK, ako vec znas odgovor, posalji na private. Jest da mi vise ne treba, ali ko zna kada moze... ;)

Pokvarila se Vukajlija :D

I ne pokvarilaaaa se od toliko komentaaaaaaaara :)

Jao da sam znala da ce ovako da bude,ne bih nikakvu definiciju ni stavljala :/ :(

Ma mene stalno jebe pvt, mogu da odgovorim, ali ne mogu prva da pisem.
Nije trebalo, zaista :P

Evo, posalo sam ja prvu :)

@ blingbling girl
Steta sto se komentari ne racunaju u prosjek :D