Prijava
   

black_hole

Autor na Vukajliji, koji je za manje od pola meseca od momka koji obećava postao čudo od autora. Za mesec i po dana koliko je proveo na Vuki, pola njegovih definicija je postalo definicija dana, a svojim opisivanjem i stilom koji može da se meri čak sa Kurdom u neku ruku, tera svakoga na smeh koliko je realan. Uglavnom u budućnosti ima dobre šanse da stane međ' prvih pet kako je sada krenuo, mada već sada mu neki autori prete da će mu deliti minuse da bi i drugima dali šanse za defke dane i time spreče mogućnost pojave novog monopoliste na Vukajliji.

Komentari

блек хол није за упоређивање... човек је максимално продуктиван. Али наравно да остаје то да ћу му дати минус на глупу дефиницију. За сада, свака му част.

Toliko su mu dobre definicije da se ponekad, kad vidim koliko je minusa negde dobio, pitam da li se to stvarno nekome čini kao loša definicija ili tu ima i ljubomore i zavisti.

Stvarno su mu "pretili" tim minusima? U pravu je Mastrixt, čista zavist. Neka napišu bolju defku od njegove ako umeju.

svaka čast autoru black_hole za uspeh, ali ja ću mu definicje ocenjvati onako kako mislim da treba, bez bilo kakvog hejta.

ali, ovoj definiciju dajem palac dole jer ne volim "definicije" koje opisuju autore ovog sajta. žao mi je, ali to je moj stav.

p.s. - naravno da nemam ništa protiv autora ove definicije, ali da napomenem, da ne kažu neki zli jezici da sam mrzač :-)

Naravno, Zyclon, svaka defka će od mene dobiti plus ili minus, u zavisnosti od toga šta mislim da zaslužuje, bez obzira na to ko ju je napisao. Ali, ako mu "neki autori prete da će mu deliti minuse da bi i drugima dali šanse za defke dane i time spreče mogućnost pojave novog monopoliste na Vukajliji", kako kaže Son, onda je to klasičan hejt. Nekim ljudima je toliko stalo do defke dana da počinju da se gube.

Ako je defka dobra, onda je dobra... A opet, De Gustibus...

Definicije o aktivnim autorima nemaju mnogo smisla, osim ako se ne pretvore u interaktivnu zajebanciju kroz komentare. Ovog puta cenim da nisi pogodio, pa neću ni da ocenjujem, a uspeo si i da otvoriš neka druga pitanja,,,

Mene je odusevio sa definicijom Dramska pauza na venčanju. Onda sam pročitao i ostale definicije. Osjećaj je isti kao kad čuješ udarni hit neke grupe, kupiš CD, pa se malo razočaraš jer ostale pjesme nisu na tom nivou.

tebi +

a black_hole je fenomenalan autor, pa ako ne bude nesto nepredvidjeno, bice taj prvi. I ja ga podrzavam, a b_h...porucujem ti da te boli kita za minuse(ve), pa i za onaj moj jedan - koji sam ti jednom dao...
Sto bi se reklo u mom kraju...samo s kur napred...

@ Sonoftomorow: Tebi hvala na lepim recima, kao i svim ostalima. Ipak, ovo necu da ocenjujem, razumes i zasto.

Mislim da će aš prijatelj black_hole, doći do izražaja, u novoj verziji Vukajlije, kada pre ocenjivanja def. ime autora ostane anonimno...
Zaslužio je čovek, i sve one pluseve, i def. o sebi!!!

Нисам оценио само због овог дела:
''a svojim opisivanjem i stilom koji može da se meri čak sa Kurdom u neku ruku, tera svakoga na smeh koliko je realan.''

Мислим да black_hole има квалитетније дефиниције од Курда. Стварно немам ништа против Курда, има човек доста добрих ствари, али брате, објективно, човек је много извикан на овом сајту и не знам докле ће он да важи за неко мерило. Сећам се раније, дође и напише сасвим просечну дефиницију, и за два минута добије 10 плусева. Јер Курд је - Курд. И сад кад би написао било шта, сви би били у фазону: ''Јееееј, Курд нам се вратио, ево +!''
Не кажем да и ја понекад не добијам тако плусеве, али ја ипак не потичем из времена кад су једне те исте дефиниције стајале на главној страници недељама.
black_hole бих поручио да само цепа напред, али да нам се не уобрази. :)

medicus, kad procitam prvu rečenicu autora znam ko je pisao... (mislim na aktivnije autore)

ja bi ga zenila na nevidjeno :P

On sa kurdom nema nikakve veze ima skroz razlicit stil pisanja koji se meni licno ne dopada ni malo -