Prijava
   

Bliski izvor

Pseudonim koji je opšte prihvaćen među lokalnim "selebretijima" i koji oni obilato koriste kada žele da se šta bilo piše o njima u printanim i onlajn medijima.

Standardni naslov u "SVET-u":

SEKA : "KAJEM SE!"

Tekst: Sinoć je Seku Aleksić, nakon sto je vozila svog novog BMW-a 200km/h na autoputu, zaustavila saobraćajna patrola. Prilikom toga su joj u zamjenu za kaznu tražili da im se potpiše na prsa.
Nakon tog incidenta saznali smo iz izvora bliskih našoj zvijezdi da je Seka ponizno pojadala svojim prijateljima : "Kajem se! Shvatam da sam sinoć vozila neoprezno i da sam stavila tuđe živote u opasnost. Ali ja sam od sinoć preporođena i više nikad neću napraviti ovakvu glupost."

op.a. :
1.
Uz tekst ide njena slika pored nove bengule i spisak "diskoteka" sa datumima njenih nastupa u istim za sledeći mjesec i poveznica za neki od njenih hitova.
2.
Seka je za ovu definiciju izabrana random metodom od strane autora. Autor nema ništa protiv dotične. Bar ništa efikasno.

Komentari

Dobra defka smooth. Bitno je da si se ogradio, jer nova je verzija Vuke, čitaju sada i poznati, pa možeš tužbu da pazariš :)))
+++

Hvala Johnny. Sve dok nije kakva tužba vezana za zemlju ili među, nema frke :)