Prijava
   

Boem

Specifična vrsta alkoholičara. Najčešće se opija kvalitetnim vinom ili nekom žesticom, pije isključivo po kafanama, troši dosta keša na muziku i svirače.
Po struci je slobodni umetnik, najčešće slikar ili pesnik. Retko ga možete videti pijanog danju. Veoma tih, povučen i miran, nije agresivan. Najinteresantnije od svega je to što niko ne zna od kuda mu novac za sve to, i od čega živi.

Komentari

Kučko. :) Da ti znaš ko je Prele ne bi ovako opisao boema, Prele je bio boemčina, a pogledaj njegov film na jutjubu. Očarava, koju god muziku slušao koji je to kralj bio. Evo jedne njegove pesme koja je izmiksovana sa THC-om. :) Od mene minus, ahah.
http://www.youtube.com/watch?v=LMloNHSLgIg

Konju jedan olololol
Ma de TOMA ZDRAVKOVIĆ je bio boem. A ovi neki geto protu've to ne znam, nisam upućen. :)

Eeee magarče jedan, sram da te bude. Evo ti film, pa vidi šta je boem. Ja kad sam gledao film, oduševio sam se čovekom iako više pristaje da bude idol ili šta već mom ocu a ne meni.
http://www.youtube.com/watch?v=F57JnDB-yIs eo ti, lik je kraljina, srami se!!!

Ajde de, sad ću pustiti da malo učita pa ću odgledati. Ako budeš imao pravo neću nagovoriti moderatore da stave definiciju u odabrane .. ololol

Ajde, nemoj da ne ogledaš, lik je suvi genije. Ja ga se ne sećam jer sam tad imao minus 20 godina kad je on bio popularan, al imaš ovde neke vukajlijaše koji će da ga hvale ko vide koment. :)

Bi l' ti znao za ovaj izraz da nije pesme Poslednji boem :)
ev ti plus mada si utraljavio svetu instituciju boemštine ovako jednom onako definicijom.

Poslednji boem tako zovu mene... auuuroorooo pogađaš me :)
Inače hvala na plusu, ali kakva je takva je, zna se šta sam ja mislio :)

Po struci je slobodni umetnik, najčešće slikar ili pesnik.

+++