Prijava
   

bog je iz Kuršumlije

Kažu da postoji pesma ovakvog naslova koja se peva po slavama u Kuršumliji.

Kad na Google ukucate ovako nešto, više od pola rezultata odnosi se na kazne koje sirotinja nema da plati, npr

JUGOSLAVU VESOVIĆU IZ KURŠUMLIJE PRETI ZATVORSKA KAZNA JER NIJE PLATIO 50.000 DINARA ZBOG VOŽNJE FREZE BEZ ODGOVARAJUĆE DOZVOLE.

ili

Siromašna porodica Laketić iz Kuršumlije platila 2.500 dinara kaznu jer nisu imali 300 evra da namire carinu za paket koji joj je stigao iz ...

toliko o bogu i njegovom prebivalištu...

Komentari

Jel to Evro 8,33 dinara?

Kuvajlija, bar procitaj pre nego sto nesto napises.

Imas i svez primer...vatao neki Kursumlijac* ribu sa akumulator valjda i neko udruzenje ribolovaca ga tuzi. Covek inace zivi u Zajecaru, a doso u zavicaj za neki praznik. Dokazu mu da uvatio samo 4,5 kila ribu i cepnu mu kaznu koja sa sudskim troskovima i kamatama naraste na bas neku cifru. Posle je on nudio to imanje u Kursumliji da plati ta 4,5 kila ribe, al ovi nisu prihvatili.
Jes da je ovo krivoribolov, al niko nije kaznio one sto su izazvali silne pomore riba po nasim rekama u Vojvodini...a ovog za 4,5 kila oderu.

Kursumlijac* = Pojma nemam, kako se kaze: Zitelj Kursumlije.

@Tulumbac - nešto mi nije jasno, iako sam pročitao, 2.500 dinara koliko je to Evra. Ili ja ne kužim ni autora ni tebe , šta u stvari treba da pročitam. Definiciju sam ocenio +, ali ne kužim u čemi je poanata za platiti mnogo manje nego je trebalo?

Pise da je KAZNA 2500 dinara jer nisu imali da plate to sto je prvobitno trebalo. Ne znam sad da li takva kazna uopste postoji ali se jasno vidi na sta je mislio.

Mislim hvala ti Tulume...

Žao mi je što sam ovo tek sad videla. :)
Vojo, koliko ti plaćaju za reklamu Toplice? ;)

hahaha, kakva defka, +