Prijava
   

Bogoslovija

Fakultet.Za popove.

U studente se ubrajaju moji prijatelji - bubnjar, metalac, najbrži na duplim pedalama u gradu, autor grafita 666 number of the beast i biser sa 4 kuće (2 van srbije) koji je celu srednju školu proveo u birtijama na stolici pored mene raspravljajući o lakim devojkama i naj bendovima 90tih. Da. Njih dvojica.

Komentari

ja kazem. raspucinovci. zivim blizu Bogoslovije i vidim sta rade. i oni posle da budu popovi?! EEEE! ali spalice ik neko kad tad... ja samo cekam... a do tad... RASPUCINOVCI! mene ne mozete da mastite vasim forama...

istina ziva:)))
poznajem dosta takvih:))

Све то на ломачу

Ateisti su najbolji popovi. Boli ih kurac za te likove sto veruju, samo kupe pare. Na religiji se najbolje zaradjuje.

Ma ne znam, ja nisam neki vernik, ali malo mi je apsurdno uzimati pare za sahrane i takve stvari. Neukusno zanimanje koje je čini mi se izgubilo pravac i svrhu uopšte u modernom društvu.

hahah,znam jednog metalca popa,tojest završio bogosloviju...mnogo je gotivan lik

Pricamo o bogosloviji na Karaburmi zar ne?
Onda i mene dodaj na listu....

mi smo imali jednog veroučitelja koji je prvo studirao režiju u čikagu a onda ga neki čudan zov odveo na bogosloviju (čitaj: propali režiser)
onda je došao drugi, pravi sveštenik, i rekao da je on pravi a ne priučeni veroučitelj... koji car :))

Mislim da za položaj popa ne mora da se završi bogoslovija.

mislim da su prave definicije stvari na Wikipedia.com
mislim da je ovo zajebancija.

Divno ...mene su zaboravili ! Ja sam propala zvezd'ca ,zavrsio sam bogosloviju,ateista sam ,obozavam JK ,imam tetovaze,pijem kao smuk,pusim 2 kutije dnevno....ja sam COVEK sa svim njegovim slabostima....!Marija Egipcanka je bila i gora pa je postala Sveta....