Prijava
   

Bolje da sam umro...

Recenica koju izgovaramo kada smo konfrontirani sa cinjenicom da nam je dete "onog" seksualnog opredeljenja, a dotad smo trazili nepostojeca opravdanja za detetovo cudno ponasanje.

"Mama, tata...moram nesto da vam kazem..."

Komentari

+ e vidiš ja sam nešto razmišljao i došo do sledećeg zaključka: Ma koliko neko stvarno bio liberalan po tom pitanju ili se samo pravio da bude, ipak će u konkretnom slučaju da se ubedači zbog takve situacije kod svog bližnjeg. U svima nama je Mardž Simpson.

ako nista drugo , znaci da neces imati unucice sto je udarac(bar bi bio za mene).

vise bi ubedacilo da je dete nesrecno celog zivota jer ne moze da se ponasa u skladu sa svojim seksualnom orjentacijom.

Nisam pametan. Jos nemam decu, a valjda necu imati povoda da izgovorim recenicu koju sam definisao.

znaci da neces imati unucice sto je udarac

Kako bre to? Pa mogu pederi i lezbejke da imaju decu. Nisu svi neplodni, a tu je i veštačka oplodnja, pa Bože moj, rešava se taj problem.

Tu je ipak najveći problem srpskog nekog ponosa i sličnog.

Pa to jeste, ne kazem ja da su neplodni, nego masa njih nece da ima tako decu jer jedan od "partnera" je samo posmatrac. Razumes, moze lezbejka da ima decu ali njena devojka je posmatrac, ne daje ona spermu nego odu u "banku za spermu" i kupe bocicu, a to nece da bude. Slicno kod muskaraca. Onda se odlucuju na usvajanje , tako nijedan od partnera nije izostavljen iz buduce "porodice". U tom slucaju nema unucica za njihove roditelje, bar ne bioloskih.