Prijava
   

bolje dati detetu lizalicu nego uzeti židovu pare

izreka izvučena iz mog dnevnika. poigrava se sa dve ranije nastale poruke i vešto ih stavlja u nešto drugačiji kontekst. u isto vreme izliva novu i mnogo bolju pouku za sve buduće generacije. jer bolje je vrednoj osobi sebe dati, nego od rđave uslugu tražiti.

od deteta je lako uzeti slatkiš, ali je od židova teško uzeti pare. detetu kad uzmeš, ono može samo da plače, dok se židov sveti, kuje zavere i baca kletve. sve dok ne povrati novac nazad.

"rad je najbitniji za napredak čoveka i jedino će željom i predanošću prema poslu skupiti sredstva za život. ne krađom, ubijanjem ili pozajmljivanjem novca od židova. jer gde naša znoj padne, tu će i naša deca kuće da izgrade"

deo iz mojih spisa, "sreten i pogledi u prošlost"

Komentari

надам се да ово моје дело неће бити уклоњено са сајта, и то само због тенденција неких људи ка напредовању на лествици у одређеним организацијама.

bolje jedno toplo pivo nego četiri ladna +

надам се да ово моје дело неће бити уклоњено са сајта, и то само због тенденција неких људи ка напредовању на лествици у одређеним организацијама.

Nisi se potpisao!

sale

нисам се потписао из разлога који сам навео у коментарима на прошлој мојој дефиницији. потражи, налази се на мом профилу.

Pametno sretene, pametno.

Nemoj samo biti dupli molim te!! Sreto DOKTORE!!

Надам се да ће те Сретене здравље и срећа пратити у својим походима. Као што видиш, ја сам истомишљеник. Борба против "слободног света" се одвија овде одавно. Поздрав из Авганистана и држи се, пријатељу!

Budeš li nečiji dupli raniću tebe pa sebe. S tendencijom pada mimo organizacija.

моји текстови су аутентични. углавном сам доста тога до сада преписао из мог дневника, у последње време и из списа. пробаћу да убацим у наредном периоду и неке песме али нисам сигуран да је то дозвољено. не бих да ризикујем, јер сумњам да међу уређивачима овог сајта има оних који једва чекају моју грешку и повод да ме неутралишу. самим тим би обезбедили својим надлежнима опстанак јер би аутоматски престало објављивање и преписке битних информација из мојих досадашњих радова.

ko je ovo napisao?? moras se potpisati da bi znali ko je napisao ovaj komentar...

nidzomir

Sretene kakav je tvoj stav o Hrvatskoj?

јер сумњам да међу уређивачима овог сајта има оних који једва чекају моју грешку и повод да ме неутралишу.

Чекамо те Сретене ка' запета пушка!

Масон

изјавио сам већ да се на мојим дефиницијама нисам потписивао, пошто сам приметио да се моје име појављује у доњем десном углу дефиниције (поред датума). ипак, схватио сам у међувремену да се данас многи људи не разумеју у нове технолгије, тако да ћу се трудити да им олакшам и остављам потпис и овде. нисам размишљао о томе раније, признајем грешку, надам се да није због моје непромишљености долазило до забуне.

сретен

Za koga navijaš sretene? Kako se boriš ekološki, sve napiši.

нисам сигуран на које тачно ставове мислиш. често сам спомињао хрватску у својим списама, посебно у делу "сретен кроз олују". сви занимљивији текстови ће временом бити објављени. стрпљење је врлина.

сретен

сретене види се у говору да имаш искуства. колико година имаш? уствари боље немој да остављаш никакве личне податке, што је сигурно сигурно је!

кад дође време изађи пред народ да га водиш!

да, слажем се. то сам већ једном навео као ризичан потез. ипак је ово исувише популаран сајт да би се на њему откривале тако поверљиве ствари. али отворен сам за све разговоре уживо, где се чак и може побећи од оних који желе све да чују. лепи поздрави!

сретен