Prijava
   

Bolne grudi

Trostruka ironija ili ironija na kub, kako vam je draže.
Kada vas grudi bole na dodir, obično su najveće (što će reći najprivlačnije muškom polu) i najosetljivije na dodir u pozitivnom smislu, a sve to se dešava u PMS-u u kome ste takođe pomalo preosetljivi na dodir, ali u onom agresivnom smislu.
I obično se desi da vas dragi, oduševljen plutanjem vaših bliznakinja u brusu, koji je odjednom premali, stegne prejako pa varnice bola ubiju užitak ili da vas miluje baš kako treba, a onda kaže nešto što vas iznervira i ubije vam užitak (još jedna blagodet PMS-a je što na najmanju iritaciju, adrenalin počinje da kulja na uši i ne možete da se iskulirate sat vremena).

Imate ispit koji je relativno lak i mnogo bi vam značilo da ga date, ali baš tada otpočinjete vezu sa nekim ko vam još više znači i još taj neko živi u drugom gradu pa morate da radite da biste zaradili lovu da ga/je viđate.

Neko vam je skuvao fantastično jelo sa sastojkom na koji ne volite, a ta osoba prolazi kroz težak period i mnogo bi joj značilo da vam se jelo svidi.

Komentari

Bas htedoh malo pre da 'bacim' definiciju za PMS, ali sam odustala :)
Inache totalno istinito :) i + naravno :)

Ja sam se seksualno uzbudio čitajući definiciju. Da li je sa mnom sve u redu?

Reče mi žena koja navija za Zvezdu. Pih... :)))

Mr. Moon,
Šta da ti kažem, imam takav efekat na muškarce..:) zezam se, ali stvarno nisam nameravala, e sad ko kako doživi, u to ne ulazim:)

Фино ти је ово.

Pa nije bas neugodno u svakom slucaju, ako je osoba nezna ume da prija. A ko je lud da nosi brus tada?

Pufnice, to zavisi od situacije, a ja nisam baš ljubitelj toga da mi se naziru bradavice..e, da, i ima tu i efekat trenja o tkaninu tad kada su ti bradavice baš osetljive..Ma, komplikovana situacija, onako generalno:)

efekat trenja o tkaninu

Oh, ovo je jebeno!:(