Prijava
   

Bolnica

Mesto gde te vode kada imaš temperaturu, a zakažu svi starinski lekovi. Pošto su utvrdili da vam neće biti bolje od hladnih obloga, masiranja rakijom, krompirica u čarapicama i teranja nečistih sila. Prvo se izdrkavaju na vama šalterske službenice, a i čistačice će vam ponešto dobaciti. Zatim čekate dva-tri sata, sa svim onim dugim mučenicima na izdisaju. Pošto usput dobijete još milion bacila, konačno dolazi i vaš red. Doktor je zdrkan što ste se usudili i doći radi takve sitnice i izbacuje vas napolje. Preporučuje vam da je skidate rakijom i onda opet Jovo nanovo.

Komentari

hahaha neciste sile ++

Najgore je kada dodjes kod jebenog koznog doktora zbog jebene bradavice i cekas 3 jebena sata u prostoriji punoj baba koji pljuju drzavu i kada na kraju dodjes na red, sestrica ti kaze da nemaju jebenog tecnog azota i da dodjes pocetkom jebenog septembra. + inace. Svidja mi se.

aahhahaha, a i fazon i da imaju, ceo postupak paljenja traje 30 sekundi :) isao sam kao klinac

Otisao sam ja u septembru, ni tada nisu imali, da bih na kraju dobio uput za hirusku intervenciju :D Od toga sam odustao, mazao propolisom nedelju dana i sama nestade :)

e jesu slepci nevidjeni, ja znam pre kada sam radio neke sportske preglede, zakazali mi ultrazvuk srca za pola godine, morao privatno da idem :D

Kakva država-takva bolnica!!!

U našu bolnicu samo ako želite da se razbolite.