Prijava
   

Bones

Jeftinija verzija CSI. Ali pod tim ne podrazumevam produkcijske troškove, sasvim je filmična, a i kasting je zadovoljavajući. Prepun klišea u prepucavanjima dva glavna lika (dr Temperans Brenan i agent But Sili), koji veoma podsecaju na par iz The X Files zbog večite dileme: will they, wont they.... like we really care.

Ono što u Bones jeste jeftino, pre svega, jesu slabo postavljene priče, odnosno slucajevi kojima se bavi dr Brenan i njen tim. Fokus je smešten na emotivno-dramski odnos izmedju dva glavna lika, za razliku od CSI u kojoj su slučajevi/priče apsolutni nosioci serije, dok su karakteri i međuljudski odnosi forenzičara samo "začini".

Komentari

ne znam, gledala sam jednu epizodu i nisam baš skontala koja godina je u pitanju, nešto im previše razvijena teh. za naše trenutno stanje

Bones je smestena u 2005, a za csi nisam sigurna

Mmmmmmmmm, But... :)

Jebiga sad, ukenja mi omiljenu seriju!
Nalazim da mi je mnogo zanimljivija od CSI-ja i, po mom misljenju, manje-vise sve sto si rekla za Bones sam video upravo u CSI, a ne u doticnoj definisanoj seriji.
And i do care if they will do or will do not :P

Ima jedna stvar u toj seriji. FBI agent se zove Sili But sto bi znacilo da se neki Srbin zove Ludo Dupe mada mi to vise zvuci kao ime za nekog Indijanca AKA Native-American... xD

Pitko za gledanje.

Ono But se cita kao boot, tako da bi se Srbin zvao Blesava Cipela, a to je jos blize Indijancu :)