Prijava
   

Bosiljčenje

Kamčenje pičke najslinavijom, najodvratnijom, najusranijom, najbednijom, najosakaćenijom i najozračenijom od svih jadnih muvačkih fora. Ikada. Dramčenje vagine šlajm polustihovima sklepanim u momentu date radnje. Dobila ime po vlasniku razmaka između zuba širine Grand Kanjona i fol jebača Slobode Mićalović, Ivanu Slini Bosiljčiću. Ni prići vladogeorgeisanju, to je ipak stari zanat.
Ne zna se ko je gori, da l' prodavac fore il' kupac iste. Koliko jebenog nepoštovanja treba neko da ima prema sebi da se primi na ovako jadne izlive pičkopaćeništva i koliko neko treba da bude pičkopaćenik da dozvoli sebi tako ponižavajuću kenjažu.

- Tvoje snene oči ja znao sam još i pre nego što sam te upoznao, tvoj pogled me je proganjao danima, noćima, popodnevima i govorio mi da si posebna, da si jedina, da će i ovih pola sata koliko se znamo biti dovoljno da shvatim . . . Da shvatim da ja tebe neizmerno, neponovljivo, nezaustavljivo . . . sramota me je izgovoriti tako nešto u tvom očaravajućem prisustvu jer ja sam samo bedni crv, sluga ljubavi koja nas očekuje ali ja moram, moram da ti kažem . . . mislim da te volim. O, prelepa divo mojih snova, moja jedina, moja Venero. Sada, zvezdo moga nikad dočekanog jutra, želiš li da pođeš sa mnom da se provozamo mojim vernim atom?

- Vodi me u juga i nafiluj mi rodnicu tri sina da ti okotim!

Komentari

Чисто информативно: http://vukajlija.com/bosiljciti-slobodu/534221

За сада неоцењено.

до курца, ко је за брисање нек се јави, не брише ми се јебига

Od mene plus. Ne briši. Vidiš da ovih dana izlaze na naslovnu kao kvalitetniji i noviji oblici starih defki. Kad moderatori ne brišu te, već idu na naslovnu, nema potrebe da ovu brišeš. Boli te uvo :)

Briši pičko plagijatorskao lolo

Meni je ova puno bolje od ove dve izložene...samo što su ovi to prije napisali...cijela defka je puno bolje odrađena...ne vjerujem da će ti je obrisat...

Размишљам се, мени се моја више свиђа хњо хњо хњо

елек пиздо насафташ ми се џамутке масивно злололо

Oturpijaš mi stožinu debeli ololo

Јел овде само ја осетим бургијанје у нечији РЧ или ми се учинило...сунце јако,дува ветар.....

Prva rečenica razlog plusa.

Nepoznat mi je razlog vašeg hejta upućenog kolegi Ivanu. On je baš talentovan dečko...

Bosiljčić je zvanično streljan na Vukajliji.
Otvorio je profil, hteo je da piše defke, ali da svi znaj uda je on...pročitao je....i rasplakao se...
+++

Босиљчић је бре ЈЕБАААААЧ минус јбг извини

ja bosiljak sadim meni fridrih niče