Prijava
   

Bosna

Prostor na kome se odvija čudnovata utakmica između tri naroda i tri vjere pod sloganom "Svi protiv svih" pod nadzorom inostranih delegata. Svaki od učesnika bi želio da napusti utakmicu i pođe svojim putem ali inostrani delegati to ne dopuštaju jer je meč zanimljiv i krajnje neizvjestan, a i uplatili su velike pare na kladionici.
Profil takmičara:
- Musliman- vozi Golfa dvojku. Zna odlomke iz Kurana napamet. Sanja o tome da se otcijepi od Srba i hrvata i žali što ne graniči sa Turskom da joj se pripoji. Ili ako to ne može, bar da ode živiti u Njemačku i kupi Golfa trojku. Željno iščekuje dan kada će u Sarajevu gostovati Borac iz Banja Luke da baci kamenicu na protivničke navijače i snimak okači na Youtube.
- Srbin- Vozi Golfa dvojku... Ali nabudženu da bi bio bolji od muslimana. Zna napamet sve srpske narodne pjesme uključujući i ciklus o čiča Draži i Stojanku majku Knešpoljku. Sanja o danu kada će se Republika Srpska otcjepiti od Bosne. Ili ako to ne može bar da ode živiti u Njemačku i kupi Golfa trojku... I da ga nabudži. Željno iščekuje kada će u Banja Luci gostovati Zvezda u prijatelskoj utakmici da navija za Zvezdu...
- hrvat- vozi Mercedesa 123-ku uz obavezno izbačen lakat kroz prozor. Zna napamet sve od Miše Kovača. Zabrinut je za "svekoliko hrvatsko nacionalno biće" i tvrdi da nije moguć "suživot sa Orijentom i Bizantom" te stoga želi da se otcjepi. U slobodno vrijeme veliča ustaštvo i NDH. Sanja o tome da protjera Srbe u Srbiju, muslimane u Saudijsku Arabiju i Kuvajt a da Bosna kompletno bude hrvatska. Ili ako to ne može onda da ode živiti u Zagreb, postane gradonačelnik i kupi sebi novog Mercedesa.

Sprijeda Grude, pozadi Široki Brijeg a u glavi Posušje...

Komentari

Bravo, samo nastavi...

Hvala svima na komentarima

+ za clanak
mozda samo bez citata na kraju:-*

solidno,samo bih te ispravio na jednom mjestu,
nisu Muslimani nego Bošnjaci