Prijava
   

BOZIC I USKRS

Praznici kojima hriscani obelezavaju Isusovo rodjenje i vaskrsenje....ali u Srbiji poznati po jos jednom takoreci fenomenu.
Mlka Canic ne kaze dobro vece,ona se usudi da promeni legendarnu frazu u :
1. HRISTOS SE RODI
2. HRSTOS VASKRSE
Ostavivsi pritom nas koji gledamo SLAGALICU u potpunom cudu.

Voditeljka; dobro vece postovani gledaoci....bla bla...a sada nas supervizor Milka Canic

Milka Canic:HRISTOS VASKRSE

Ja:padam sa kreveta

Komentari

Primer je najaci XD

Svakog Božića/ Vaskrsa/Nove godine/ kada nas Milka pozdravi prazničnom čestitkom, osvanu definicije o tome...Milka je isfurana. Hajde da je više ne komentarišemo i ne definišemo, besmisleno je.

Keva me malopre zvala da vidim to čudo na slagalici :)

+

Kako smarate sa tom Milkom Canić... -.-

Ovo je u stvari i dobra definicija!

+

Sve je to u redu, ali sam dao minus. Jebi ga, nije sleng.

nije mi jasno zasto mislite ako je nesto isfurana tema da nekome slucajno nece pasti na pamet dobra, jos uvek nenapisana defka o tome,pritom ne govorim o svojoj vec uopsteno......al' ajde nek vam bude....
@murbi...hvala

Ovo je vec napisano. Kostja je dao link. U komentarima je Surovi objasnio. Ti si samo upakovala malo lepše. Ima toliko interesantnih pojmova koje možemo vrlo originalno definisati, zašto se baviti ovom ženom više. Ne smeta meni, piši ti, ali ja uspeh doživljavam kao sposobnost da budeš originalan, a ne uobičajen. Opet ponavljam, subjektivan stav. Ti kako želiš, dobronamerno sam ti rekla :)

naravno naravno...prihvatam ja korekcije,savete itd....ali izgleda da nam se stavovi ne slazu oko ovoga,zato necu da ulazim u diskusiju, nepotrebno je. U svakom slucaju svako moze da misli sta hoce i kako hoce...tako da, pozdravljam...=)