Prijava
   

Božićne PINK pjesmice

Ukoliko ste ok božićnih praznika slučajno prebacili na PINK mogli ste da čujete najnoviju pjesmicu o Novoj godini i sl. koju pjevaju ''aktuelni'' Grandovi pjevači i pjevaljke kojima se ona jedna pjesma vrtila u diskaću onaj jedan mjesec. Tekst je obično isti, samo je izmjenjen red riječi. Iako se pojavljuju samo jednom godišnje, ove izlizane gluposti toliko smaraju, a na kraju ih u potpunosti zaboraviš (srećom). Još gore je kada puštaju onu novogodišnju pjesmu iz 1994. i kao to je vrlo hit i tako to, a osim Mire Škorić, ne znaš nikoga od tih ljudi (kojih je, usput, mali milion), a i Miru pamtiš samo po imenu, a ne znaš kako izgleda. I šta su time postigli? Manje reklama, ali i više smaranja (da ne povjeruješ). Na kraju svrha ovog debiliteta je da shvatiš kako te pevaljke brzo dođu, ali brže prođu i da će jednog dana i Grand proći, ako da Bog i PINK.

I onda ću ja zavladati svijetom nakon što pobijedim Mitrovića u dvoboju u Need for Speed-u ili nečem sličnom, i onda ćemo ukinuti porez na Eurokrem, i svi ćemo nositi džins hlače, i........

Komentari

buhahahahha, super zavera, pridruzujem se konspiraciji, ako me primas. Samo sto bih ja ukunuo porez na cigare, pa da napokon kupim Sobranje, ovako mlogo skupe.

cigare smrdu i kaka su :), možemo ukinuti porez na alkohol

I ja se pridruzujem klanu!Mada, mislim da bi Mitrovic i Grand preziveli i Batu Zivotinju i Caka Norisa zajedno.

neće u NFS-u, pogotovo protivu mene :)

Od alkohola se povraca i boli glava..........