Prijava
   

Broj iznabijanih majki

Cifra koja predstavlja apsolutni dokaz relativnosti izraza "Samo je jedna majka" .
Kad nam ispizdeli sagovornik uputi ovu psovku, shvatimo da jedna ista žena zaista ne bi mogla da istrpi toliku redaljku.

- Pošto praci?
- Trista pedes' dinara. Za tebe.
- Trista pedes' ti ga majke ja iznabijam baš! Za tebe.

- El ' bi mog'o ti meni da pozajmiš sto jura do tamo nekad?
- To ne, ali rado ću ti ga umetnuti u sto majki zbog prethodne pozajmice od 13.11. 2006. godine. Je l' to u redu?
- I više nego korektno, hvala ti.
- Nnč.

Komentari

Bila je ona jedna slična, pa sad ima ova, ne znam, nešto mi se javlja.
Uglavnom plus

Izvini. Tvoju nisam ni pročitao dok mi neko na četu nije dao link.

Objektivno, loša je. Ne spoznaješ razliku između cifre i broja. Uopšte nisi definisao izraz, čisto ispoljavanje Edipovog kompleksa u telu, a primer ti nije dovoljno ilustrativan i dovitljiv.
Moja nije mnogo bolja, iskreno, što se kvaliteta tiče. Rekao bih da je odabrana zato što su se mnogi prepoznali tj često koriste izraz, a sličnu defku nisu već pročitali, imavši u vidu tvoj skor.

Moje je mišljenje da neko ko ima toliko napisanih definicija (i odabranih) poput tebe treba da zna da ova defka za odabrane nije. I na kraju krajeva, malo li ih već imaš odabranih, decxko?!

Lembase, brate, čoveče... Jeste, tvoja defka je bolja od boysijeve, ali bre... Da toliko zračiš zlobom, ne shvatam. Jedino ako se zajebavaš ali mi ne liči na to.

Ma...ovaj se ne zajebava. :)
Ovako: ovo je definicija koju sam bukvalno i smislio i napisao i objavio u roku od total 7 minuta. Bez onog žara, entuzijazma i poleta koje sam imao daaaavno, davno. Što će reći, u periodu jako retkih svraćanja na Vuku (koji i dalje traje)...
Naravno da je ovo definicija koja spada u samo dno kvaliteta mog autorstva i ni pod razno nisam imao za cilj stavljanje na naslov. Jednostavno uđoh i videh da je odabrano nešto što sam ja pisao, ne poređujući kvalitet. Morao sam to da napomenem, moderator je doneo svoju odluku, a što se tiče mene, SLOBODNO nek vrate tvoju :)

Nije brate zloba. Optužen sam da plagiram, a još sam tražio slične pre toga i ništa nisam našao. Lik me izvređa samo tako, još sam se izvinio. Ja sam samo rekao šta jeste, ne libi se da mi kažeš ako sam pogrešio.

Bre, ako mu nije ispod časti da ovako juri krunu, neka mu je. Njemu očigledno mnogo više znači nego meni. Ajd' uzdravlje, srećna slava ko slavi. Ne treba se prepucavati zbog gluposti na današnji dan, izvinjavam se još jednom ako stvarno zračim zlobom, uopšte mi nije bila namera.

A kad sam te ja to tačno izvređao, rimajnd mi?

Ne, nije to taj Humor.

Nije, to mu je teča. :)

Teča humor.
hihi...

E, al najaci sam bate maike mi a

Kolko dobri primjeri bateee +++

Kosmo, odaberi ovom Lembašu nešto da ne kuka i ispod u komentar definicije napiši da si njemu lično odabrala, nek se nosi.
Koja papuča brate.

Не претеруј Крајслере

Bojsi, ova ti je jedna od losije odradjenih (kao sto si i sam primetio), bolje da se nisi javljao i da je ostala Rembasova na naslovnoj. Posebno sto je telo definicije apsolutno razlicito. Dobro, sama ideja i primeri lice na plagijat, ali ovo je prvi put da ne podrzavam sto je sa naslovne skinuto nesto sto mirise na plagijat jer je zaista bilo efektno ono cena, u dinarima.
Uostalom, broj ocena najbolje govori koja se definicija vise ljudima dopada.

A Rembasu poruka da ne reaguje tako povredjeno na prvu, iako verujem coveku da nije plagirao.

Pa znam, Bulgakove. Sve to već napisah, ne bih se ponavljao.

Yes ona bila bolja, što yes yes

Jeste malo glupo, dešava se da pronađeš tu i tu defku, pa definišeš ono što već ima definisano.
Malo je glupo to, "e, plagiraš...", "plagijatoru jedan", itd. Samo napišite ima već, linkujete i ćao.
Plus i ovde, lembasova je bolja samo zbog ovog "iznabijanih", "jebanih". Bolje zvuči.
Dobro je skidanje odabrane njemu i odabiranje ove, ali lik nije plagirao.

Ulogujem se, trkačka slava već za nama, pijan naravno... def poznat al' mi nešto ne štima... dva puta čitam, jebem ti trip... prođem komente i vidm šta i kako... samo da rečem, Bulg je objasnio, sve... i pritom je ispao ladovina ;) \m/