Prijava
   

Budi muško!

Jeste, svi smo mi lepi, kulturni, civilizovani, fini... Evropljani jednom rečju. I muškarci i žene. I podela na polove i njihove uloge u društvu gubi na značaju i relikt je naše primitivne prošlosti.

Jest, al u ženskim časopisima i na B92. U prirodi, od koje ne možemo da pobegnemo, one su žene, a ti si muškarac. I sve dok se tako i ponašaš, biće kako treba, i bićete oboje zadovoljni.

Molim? Ona ti je rekla da voli nežne i osećajne muškarce? Budalo. Ako si se pitao zašto je sa Markom Pavijanom, a tebi priča šta voli, iako si tri puta bolji frajer od njega, to je zato što je Marko Pavijan muško, a ti joj pišeš pesme umesto da joj priđeš i uzmeš je. Biti muško podrazumeva i odgovornost da muškarac i ostaneš sve vreme, zato je mnogo lakše biti Đastin, al ko i svaka linija manjeg otpora, na kraju te dovede do ivice nervnog sloma kad skontaš da se tvoja mala sinjorita sa kojom se držiš za ruke, dok se lišće zapliće u vaše bujne negovane kose, trese sa onim ćelavim bilmezom sa trećeg sprata, iako on ne čupa obrve i ne stavlja aktivni kiseonik na lice pred spavanje da bi mu ostalo nežno i lepo.

Šta, šta? Nije korektno? Eno ti se smeju ti politički korektni sa televizije dok u jednoj ruci drže butku od praseta, a u drugoj ruci butku neke plavušice, a u glavi broje pare koje im svakog sekunda padnu na konto. Oni znaju da je ta priča samo za valjanje, nisu budale da poveruju u to što pričaju.

Priroda ti je dala testosteron sa razlogom. Ne da bi ga prosipao po tastaturi, nego da ga skupiš u mozak i udove i uzmeš ono što hoćeš. Ranije su to bili žena i lovina, danas su žena i bolja plata.

- Šta je, sine? Šta si zamračio tu sobu i puštaš te pesme za sahrane?
- Ma pusti, ćale, Vesna me ostavila i spanđala se sa nekim navijačem.
- Pa sigurno da jeste, sine, sto puta sam ti reko da žene vole kad si muško! Ne treba njima još jedna drugarica, imaju ih sto. Budi muško, idi u kafanu sa društvom, priđi prvoj koja valja i uzmi je! E, da sam ja pito tvoju majku šta voli umesto da radim šta treba, i ja bih se ko ti zatvaro i spušto roletne, a tebe ne bi ni bilo.

Komentari

Nije lošo uopštenijelošo +

Ovo kada bi te mlađi poslušali, dobro bi prošli u životu u tom departmentu +

Исто ко и за дестилерију, Џони, мош само да им кажеш, ал сами се кале ;)

Природа ти је дала тестостерон са разлогом. Не да би га просипао по тастатури,

++++

Da Sejo, mislim da si podvukao najbitniju rečenicu.

Šta žene žele? Ne pitaj.
+

Šta žene žele?

ти јој пишеш песме уместо да јој приђеш и узмеш је

Ne "umesto", nego i jedno i drugo :)

VALA BAŠ TAKO!!! +++
ženi ne treba druga žena

Јашта море, само се то често заборави.

Ovo zasluzuje mnooogo bolji skor
+++

S_explanation_S
Ovo zasluzuje mnooogo bolji skor
+++

А каци узела тај секси аватар, заслужује све што ти каеш :)

А каци узела тај секси аватар, заслужује све што ти каеш :)

Toliko je bas dobar? lolol

Toliko je bas dobar? lolol

А није баш толико, ал фора ми се учинила добром :)

Fino, a i djastin je odlicno upotrebljen :-)