Prijava
   

Bure

Vulva ekstremne širine. Donji reon ribe koji ima veći promet nego autoput 9. Januar. Minimum 5 crnih kita može da stane.

- Kako ti bilo juče s onom damom noći? Kažu da je baš vješta.
- Vrhstra, brate. Platio sam je samo jednom plavom i dade mi sat i po. Unutrašnjost rupe joj kao bure, izgubio mi se mališa u par navrata.
- Au, pa to ti je žena onog Bombaša. Dok njega autizam mori da blene u lego kockice i gradi plastične zgrade, kroz nju pređe po jedan predstavnik iz svih država regiona.

Jedna od IP adresa pomenute prostitutke - 5.44.37.135, ASN: 197830

Komentari

Аууу ти би стварно пријаву да попијеш сине

Plaćaš nešto, što većina ne bi uzela ni za džabe?!!

Fuuuuj

Био сам у сушном периоду, јебига. Само препричавам, не препоручујем да се ико опредијели на исту работу.

Znaš onu staru:
Mnogo volim kad godina izda,
sve poskupi, pojevtini .....

primer je dojajan +

E ovo je već baš jadno.

https://vukajlija.com/kurac-mi-je-na-12-sati/739389
https://vukajlija.com/recnik/autori/325145
https://imgur.com/8lqioK0
https://imgur.com/FAjdCGO
https://imgur.com/nKjVg6n

Не, ово је јадно. И с обзиром да се аутистични аутор ових морбидности не жели састати са мном у лице да му поломим старачке кости због вријеђања части породице, прибјегавам другим методама.

Јадно је што се дописујеш са собом преко дуплог личе

Јадно је што се дописујеш са собом преко дуплог личе

https://vukajlija.com/recnik/autori/323303 Ово није мој дупли нити имам појма ко је лик.

Nisam u toku šta je Plema i ko je dotična sa slike, pa ako može pojašnjenje?

Јадно је што се дописујеш са собом преко дуплог личе

I ovo.

Као што сам рекао, Плема је члан моје породице. Приглупи каколд Бомбаш њу вријеђа на морбидне начине да би мене распламсао, што му не успијева. Како год, успијева му набијање досијеа који ће да послужи кад га будем судски гонио за писање ових болештина.

А то друго је збуњени Нејебач с мишљу да је лик који је написао 2. коментар заправо мој дупли.

Aha... Keva pretpostavljam. Ajde ostaviću na stranu i neću da komentarišem to što lik od 50 godina u peintu crta kurčeve na slici žene koja je rodila nekog lika sa kojim se on raspravlja na humorističkom sajtu i što se ta žena zove Plema...

Sam si kriv jer si ušao u raspravu sa osobom takvog psihičkog sklopa i samo ispadaš veći debil sa ovakvim stvarima. Da si iskulirao budalu i da nisi sam jeo govna i raspravljao sa njim ne biste ni stigli dovde da se ovako srozavate.

Ништа му иначе не говорим нити га региструјем уколико он не започне да вријеђа најдаунскијим методама. Видим да се ради о изузетно психички оштећеној особи. Осим што је деморалишуће глуп такође превише испољава антисоцијалне склоности. Довољно је то што има 50 јебених година а проводи 5-6 сати дневно на Вукајлији, а да ни не спомињемо цртање курчева на глави нечијих мајки и вишесатно ухођење незнанаца на фејсбуку. Они линкови горе му нису ни у топ 10 ексцеса. Већ имам материјала да га уништим на суду након чега би коначно видио непоправљиве посљедице. Уколико настави бити дебил мораће ова шарада тим путем да се заврши. Јбт, овакви постају масовне убице.

Бомбаш њу вријеђа на морбидне начине да би мене распламсао, што му не успијева

што му не успијева

Ne registruješ nego peniš. Isto kao što si penio kada si se raspravljao sa Carem. Da se razumemo boleo bi me kurac da bilo šta pišem da nisi klinac. Umesto da uživaš sad u životu ti trošiš vreme na prazne rasprave sa Bombašem. Jeste, provalio si da lik provodi ceo dan na sajtu, a ne vidiš da i ti visiš ovde stalno. I šta ima da te boli kurac da li neko odavde vređa pa da skačeš odma da se svađaš? Je l' u ril lajfu skačeš da se biješ ako ti neko opsuje majku?

Mnogo si konfliktan lik, menjaj to da te ne bi pukla srčka u dvajestoj.

Ti se nisi rasplamsao, ali ja sam rasPlemasan