Prijava
   

Cajklonisanje

Navođenje nekoga na samoubistvo verbalnom i činjeničnom dominacijom. Objašnjavanje nečega dok se protivnička strana dobro ne zamisli i odluči da je smrt mnogo bolji izbor nego biti predmet ciklonisanja. Ime nastalo po Cajklonu koji je u borbi protiv septičke jame na ovom satu mnoge iscajklonisao te oni nisu imali drugog izbora do da se odvale virtuelnom sačmarom u vugla, takozvano kobejnovanje.

- Haj Cajklonski, kaj radiš ovih dana?

- Evo raspravljam se sa idiotima, ne može to tako. Samo seru i pišu sranja a nikoga nema da im objasni da ne znaju i ne umeju i da nisu sposobni da žive uopšte.

- Kako te ne mrzi samo Cajklone da se smaraš toliko?

- Ne mrzi me, jer mora neko da objasni degenericima da ovo nije fejzbuk i da takođe, opet ponavaljam nemaju pojma. Sve sam nemač pojma.

- Ali Cajklone u redu za fejzbučariju ali kako se primaš na trolove?

- Molim, ja se primam na trolove? Nemaš ti pojma, sad ću da ti objasnim. Većina tih "trolova" nema veze sa trolovanjem, to su sve klinci koji po ceo dan drkaju na Dženu Džejmison i nemaju pametnija posla nego da se prave pametni na internetu. A i da me troluju ipak moram da svaki slučaj da ima objasnim da su idioti, mora da se zna ko je ko. Idiot ima pravo da zna da je idiot, razumeš?

- Razumem . . .

- Ne razumeš, sad moram da ti objasnim. Kada bi pustali da svi rade šta žele gde bi ovaj sajt bio? Sve sam retard do retarda, spemuju i smaraju a ne umeju defku da napišu. I posle će meni da pričaju da nisam kompetentan. Ne ide to tako sinak, ja sam pročitao sve što ima na ovom sajtu i ja ZNAM, a oni ne.

- Ali, ali Cajklone samo sam . . .

- Ne ti ne razumeš moraš da se boriš protiv idiotarije i žgadije inače ima da pregaze sajt i da od njega naprave internet Sodomu i Gomoru. Kurve i loše defke, mora se stati na put tome . . .

- :odjava, ištekavanje modema, bacanje kompa kroz prozor, sedanje u ugao sa rukama oko kolena i klaćenje napred nazad uz blagoteleći pogled:

Komentari

Volim interne defke, e!

fak jea! hvala moderatorko, blagodarim ti đuvegiju!

KOBJASNIJO! OMILJENA

Zbog cega ono nije na naslovnoj? I gde je Isusova ruka?

prvi komentar na moje definicije je bio od njega. nije bio pozitivan lololo +++

Cekam da se javi on. :D
I ko je srusio Berlinski zid?

E neka ste i pacovu nešto odabrali, svaka vam čast. +

Ooooooo, čestitam! ♥♥♥♥

E neka ste i pacovu nešto odabrali, svaka vam čast. +

O pacovčino, svaka čast. +

O, Štakore, iskaču odabrane, ovo-ono... ;-)

Цајклон је прочитао вукајлију. Цајклон зна.

Koja glupos, bože sačuvaj! Ako si zaljubljen u "Cajklona", šalji mu jebeni pvt.

Koja glupos, bože sačuvaj! Ako si zaljubljen u "Cajklona", šalji mu jebeni pvt.

Кобејнуј се.

Кобејнуј се.

Sisaj mi kitu.

Sisaj mi kitu.

Саће дође Циклон да ти објасни неке ствари.

Osećam negativnu energiju ovde.

Meni se čini da se baš taj "Cajklon" ubi borivši se protiv internih fora

Саће дође Циклон да ти објасни неке ствари

Aje!

Meni se čini da se baš taj "Cajklon" ubi borivši se protiv internih fora

Виш како све знаш о њему. Прави обожаватељ.

Ono, ne znam sve, al tolko sam skontao, nije bilo teško :*

fala ovima gore, a ne bi baš morali da se svađate, oću da su mi pohvale jedna ispod druge, remetite mi jebeni egoboost lololol

Гео́ргий Жу́ков, zašto si negativan decxko?! Zašto ti smeta što Debeli štakor voli Cajklona? P.S. Misliš da nekoga boli kurac za tvoje komentare? Ti si samo jedan u nizu pacijenata koji voli da spemuje odabrane definicije

Misliš da nekoga boli kurac za tvoje komentare? Ti si samo jedan u nizu pacijenata koji voli da spemuje odabrane definicije

O, sorri, izvinjavam se svima, evo jedan pozitivan koment:
Rasturio si, evo ti dupe, oplodi me!!! Aaaaa!

Ako te boli kurac za moje komentare, zašto onda reaguješ dečače?

Све је то у реду, само немој да продајеш ове форе са сисањем ките. За то иде бан, ал' нећемо да кваримо рођенданско славље.

draže mi je što je tvoja neg da je moja na naslovnoj materem :DDD
znači, napokon, i to više nego zasluženo
i ekstra defkica
samo gdje je cajklon, što se ne oglašava ??? :DDD

JA prosto ne znam šta da kažem. Evo vidite .............................................. ......................... ............................................. ........................................ ......................................... ........................................ ............................ ...................................... ................................................. ........................ .................................................................................. ........................... ............................................... ...........................................................
Mora da je zato što sam sada ustao.

Eh, da... 'vako: nekoliko puta sam do sada napiao da od 100 internih defki vredi požda 5 u vr' glave. E, ovo je jedna od tih koja vredi. Jbg, nije zato što se ja pominjem (jeste, al' hajde da glumimo skromnost hehehe), nego što jeste tako.

Ali (!), ovo je samo na štetu Debelog Pacova, koji je odličan autor i koji ima mnogo bolje definicije od od ove. Ova defka mu je odabrana (moja pretpostavka) najverovatnije zato što mu je obrisano prethodnih nekoliko definicija.

Nego, što se svađate ljudi? Dajte šansu ljubavi (sada se čuje megafonisan glas one žene iz "Lepa sela, lepo gore" iz scene ispred bolnice; lagano kreće pesma): Ol vi ar sejing iz give pis a čeeeeeeens, ol vi ar seeeejiiiing iz giv pis a čeeens.... (haj'mo sad svi zajedno, ručice gore i tako to) OOOOL VIIIII AAAR SEEEEJIIIIN IIIIIIZ GIIIV PIIIS AAAAA ČEEEEENS

Вобра пацове! То бре! :*

Све је то у реду, само немој да продајеш ове форе са сисањем ките. За то иде бан

Pa druže, ok! Al ti si mene prvi uvredio, šta treba da ti kažem : "Dženodžejmisoniši se, sa obilnom facijalnom završnicom" jel tako u redu?
Banujte, nema frke. :**

Ne slažem se sa defkom mislim da Zyclon nije bas toliko strog kao što mnogi misle... Od uvek mi je bio omiljen mod baš zato što je iznosio iskreno svoje mišljenje i redovno komentarisao... Imao sam prepirke sa njim u prošlosti kad sam nenormalno hejtovao i trolovao on lično me je sigurno banovao desetak puta... Voleo bih da se vrati i bude mod ponovo i sredi ovu dečurliju sa face.
Mnogo se troluje... Ja sam nekad davno bio jedini nolajfer troler još kada reč trol nije zaživela u srpskom jeziku... Ovo sad je preterano mnogo klinaca se ponaša kao ja na početku karijere, čak i mene iritira koji sam se oduvek zalagao za potpunu anarhiju i slobodu hejta na sajtu...

lav iz in di er, ou lav iz in di er la la la la la pis end lav i te munje, fala svima

I nije u redu da ovakvom jebaču odaberete nejebačku definiciju. Nije. Ja to znam, jer sam mu pročitao sve definicije!