Prijava
   

Čarape i gaće

Gledam one slike iz praistorije... ljudi bezbrižni, gledaju svoja posla, šetaju goli, nose ženku na ramenu, kuliraju i idu u pećinu da jebu... Mislim se brateee, kako je njima banja!

Zamislim sebe... Ne moraš više mjenjat' gaće svaki dan, brada raste- a to nikome ne smeta, a čarape nikako da se zaprljaju - majku im jebem fašističku, te čarape i gaće su izmislili prodavaci praška za veš! Teorija zavjere žešća... samo što to niko ne konta jbg!

I odakle mi bore!? Pa kako neće kad svaki put kad dolazim kući jednim okom gledam u ženu a drugim na vrata od ve cea! Kad idem u goste strahujem ko afrička đeca oće li me provaliti, trčim do ve cea parfemišem ih da zamaskiram smrad a posle bude još gore!

TO SU TRAUME!!!

A i te gaće, ako znam za koji ih kurac mijenjam svaki dan, bez ženi da udovoljim! (kučka prati i na kraju nedelje ako ih nema 7 komada uskraćuje sex)
Ako meni ne smeta, ne znam što njoj smeta!?

.... Eh to su dani bili, kad sam imao priliku da jedne gaće nosim 5-6 dana, pa se nekako pripoje uz tebe, pa ih razgaziš, pa neka toplina, pa merak čovjeka spopadne... a ne ovako, taman kad se zbližim s njima, ajmo nove! Pa nisam ja kurva!

Komentari

Veze ti ovo nema prijatelju.
-

Nisi je ni pročit'o ruku dajem...

Ja jesam. Oduševljen sam. A par segmenata me nasmejalo. Taman za +i*
:)

Hvala Nesse, pa ne može se više ovako jbg :)

Strepiš da ti sabljozubi tigar ne rastrgne decu, da li ćeš ubiti mamuta na vreme, umreš sa trideset, ako zapatiš neku infekciju, odma se spremaš za grob... Divna vremena. :) +

Ma ne razumiješ ti to smorka, tebi e to normalno... ali muka je to :O)

Hahahaha, pa da znaš da jeste. evo juče sam morala da se rvem sa sabljozubim, upao u kolibu dok je muž lovio mamuta sa kompanjerosima. Teško je, prijatelju, teško. :) bar mi je brada fabulous. :9

Te ja počastim plusem...

Preporučujem ti više zelja.., manji dismr.., ... I otresaj ga čovječe.., ne budi goveče... :D

Zdrakulo iz ovoga zaključujem da si emotivno vezan za svoje gaće. :)) ++

Nekad je sve bilo lakše... Tresneš ženu močugom i odneseš je u pećinu. +

vidi Zdrakija kako je opustio ruku,dobra je defka,da se ja pitam niko ne bi ni nosio gaće,žuljaju,grebu,muda i kita ti se skupe....uveče kada se tuširaš više ne prepoznaješ svog prijatelja.....+

otresaj ga čovječe.., ne budi goveče... :D

Mrsko mi brate...
Jesam CKM priznajem :)

vidi Zdrakija kako je opustio ruku

a malo šaram ;) Najviše volim kad sam ljeti na nudističkoj! milina!

Slažem se za gaće. Stalno mjenjanje narušava ekosistem. +

Ide tebi ovo pisanje samo tako +

Hvala ljudi, a ja se mislio kratke su za mene :D