Prijava
   

Čedo, oženi me-bedž

Neizostavni modni detalj beogradskih demonstracija. S tim što su devedesetih prošlog veka nosile studentkinje a danas učesnici Parade ponosa.

Komentari

Чедо, оплоди нас - беџ је у изради. +

E jbg, a studentkinje iz devedesetih ulaze u menopauzu a bedž kasni?!

Pa nije jos menopauza.valjda!Ja jos cuvam moj SETACICA,kao i upalu jajnika od zime96/97...e mladosti,a mislili smo da cemo da postignemo nesto.I pistaljku cuvam,plavo/zutu...

ja imam upalu i jajnika a verovala ili ne i bubrežnu uspomenu od par usputnih pendreka ali od pre šetanja, onih još studentskih iz '91.g :) Baš mi bude krivo kad ih danas gledam, s bina u fotelje da bi bili ili isti ili još gori.

Ja sam '91 bila 7 razred,jebi ga,al se osetilo preko nosa i bubrega i '97.I ovo mi je hvala,ne mogu sa 2 plate dvoje dece da iskolujem,majke im ga spalim,a gde je ostalo obecano...

Hvala nikad nisam ni očekivala, ni kao pendrekovana ni kao slučajna prolaznica(znaš kako su nas tad Miloševićevci na RTS zvali ;) ) ali da mi prodaju sad ovi muda za bubrege i pričaju kako mi je u stvari lepo a nije, grade Potemkinova sela i plaše me povratkom mrtvih ili onih na samrti e jebiga. Da nije tragično bilo bi komično.
A bedža se sećam jer je Čeda tad bio sasvim nešto drugo, a najmlađi među njima pa fora.
I juče ga gledam u onoj povorci i logično mi padne na pamet ovo za def:)

A bio je cool tip...

Nisam znao da sam toliko popularan...Al jebi ga ono...ima me za sve, navalite!

Хахаха, екстра!
+++