Prijava
   

Celulit

Stvar koja izgleda lepo samo na devojkama sa reklama za anticelulit kreme.

Komentari

Tacno sam znao da ce devojka ovo da napise. Muskarac bre to ni ne primeti (sem ako devojci nisu nikli krastavci i krompiri po nogama), ili primeti ali mu ne smeta. Ali zato dobro dupe ili sisu osacuje sa kilometar udaljenosti ;)

Ma gledam reklamu i pitam se, sta koj' andrak maze ona po nogama? Ako je ONO celulit, hocu i ja malo... :]

to sto kaže beagle (msm, nisam musko, ali totalno kapiram da ih bole uvence za celulit. što je najveća fora, kod većine riba taj celulit se ni ne vidi dok ne uradiš onu foru sa štipanjem kože, a nešto čisto sumnjam da bi bilo koji tip u sred petinga stao u rekao "e sad da vidim koliko imaš celulita, daj da uradim test!")

Ko kaze da su muskarci uopste u prvom planu? Bitno je da ti se dopada ono sto vidis kad stanes pred ogledalo. A ogledalo ume tako da udari tamo gde te najvise boli...

eeee messalina - u tom zecu leži grm. nas su stručnjaci za reklamiranje ubedili da ne treba same sebi da se dopadamo ako imamo celulit, ako imamo po koju boru, ako imamo makar i najsitnije strije, i ubedili su nas da ako makar na bilo koji način izgledamo drugačije od onoga što nam oni naturaju kao savršeno, onda nas dečaci neće hteti... a činjenica je da kada si srećna i ispunjena onda je ono što vidiš u ogledalu nešto najlepše na svetu :D

Daj lemaja da defkamo to "srećna i ispunjena", da im kazemo da NE MORAMO da izgledamo kao sa reklame, obecavam ti ban u par minuta :D

hehehheheeh i to trajni! :P ;)))

lemaja ubode ga ko prstom u eurokrem!

Nisu ni muskarci izuzetak od tog sablona. 60-tih godina simbol alfa muzjaka je definitivno bio Son Koneri. Covek je vec tada poceo da gubi kosu, nije nikad imao trbusnjake i imao je ljubavnu TEPIHCINU pa su sve zene otkidale za njim. Covek je prosto zracio muzevnoscu. Danas je kul kada je frajer nagruvan i nema nijedne dlake na sebi (ljubavni linoleum :D).

Devojke su ubedili da su najlepse zgoljave manekenke, a meni se zavrti u glavi od oblina koje ima Monika Beluci ili Selma Hajek. Kada ih vidis prosto ti kroz glavu prodje "e ovo je zena".

Ispravka, tri bana... :D
Lepo misljenje Beagle. :]

Hvala :)

Da ne ispadne da objektivizujem zene, cenim podjednako i unutrasnju lepotu, ali defka se odnosi na fizicke karakteristike zenske jedinke.

zato sto te devojke nemaju celulit