Prijava
   

Cena

Osnovni indikator moći pičkolizca koji je preko noći došao do kinte. Predmet dokazivanja pred svetom, signal svim pičokama u krdu da je u pitanju alfa mužjak pun zelenih novčanica. Odnos cene i kvaliteta za njega ne postoji, važno je da je brendirano i da je puk'o puno keša. Još od kamenog doba, ženke imaju potrebu da se pored njih nalazi snažan kurjak spreman da ulovi plen i donese ga mladuncima. U vremenu poremećenog društva, ova prirodna potreba žene za sigurnošću reflektovano se prenela na novac i markirane tipove u brzim, skupim kolima. Zajeb za mudonoše ovog tipa nastaje onda kada brend proizvodi (sertifikat skupoće) skoče cenovno na tržištu usranih proizvoda i pokupe "krvavo" stečeni kapital pomenutih lovatora.

- Joj što sam kupio neke maje sad kada sam bio u Italiji. Na jednoj je slika Čegevare, na drugoj je drug Tito a na trećoj Dzon Vejn sa pištoljem u ruci. Oduševićeš se kad ti ih budem pokazao. Armani lično šio.
- Znači 3 lepe uspomene iz Italije. Pa kolko si platio?
- Po komadu 240 evra brate, al' nije mi žao ni centa.
- 240?! :ŠOK: Za tri majce?! Odakle tebi ta lova? Čuo sam da si ušao u posao sa Žaretom ali ni u snu nisam mogao da pretpostavim da ste tolike pare zaradili.. još mi je luđe što si spičkao tolike novce na 3 usrane.. o moj Bože.
- Nemaš ti pojma ortak. To je Armani, ej Armani! Suvišno je pričati a i vidim da tebi ne dopire do mozga.. žao mi je što nisam uzeo još par komada ali smo imali let u 8 pa sam morao da zapalim nazad. Nisam još rekao Tamari, ima da se popišmani kad čuje.
- Ništa, ne znam šta da ti kažem..

Komentari

nije mi jasan skor
+++

ni meni pravo da ti reknem, valjda je ljudima mrsko da čitaju
Hvala za sićplu madafakeru :*

+
samo mi ovo nije jasno

popišmani

ima da se pokaje kad cuje?

Ne ne, to ti već spada u domen mog internog slenga.. ima da POLUDI kad čuje

msm pozitivno da poludi u ovom kontekstu

a sto pozitivno? ce joj das da nosi tvoje skupe majice :p

pozitivno jer je kvočka koja je u vezi sa bembašem
Nikako nemoj mene da uključuješ u ovaj kontekst ;)

e u tom slucaju...izvinjavamo se
pokusavam da nadjem izraz popismaniti se, ali su ljudi definisali nesto sasvim drugo od onog sto sam ja mislila da znaci...
nema ni veze