Prijava
   

Četvrti program

U davna vremena, pre jedno dvadesetak godina, u zemlji paora na vetrometini između istoka i zapada, postojala su 3 programa državne televizije. Onda se pojavio Lucifer lično i doneo 4. program: nekima Pink, nekima Studio B, nekima NS plus, nekima Kariće. Uglavnom, većina pučanstva je imala samo jedan od ovih dodatnih, luksuznih programa i on je uvek bio smešten pod rednim brojem 4 na tv-u ( 90% ljudi je verovalo da tako mora ). Postavljanje "četvrtog programa" na neki drugi broj značilo je da je vlasnik takvog tv-a definitivno strani plaćenik i da drži sliku Vuka Draškovića na tavanu.

87-godišnja udovica, verni Slobin glasač: Znaš da je komšijama Petrovićima prvi program na trojci. Imaju i neki četvrti program. Sumnjam da ne glasaju za našeg Slobu.
79-godišnja prodavačica sira na Kaleniću: Ma američka govna, seme im se zatrlo...

Komentari

zanimljivo je da se u ta vremena uvijek moglo naci nesto interesantno za pogledati na TV-u. Danas, kada imamo po 90 kanala, cesto mi se desi da saltajuci kanale u misiji trazenja zanimljivog programa provedem sate i sate pred televizorom

Hahaha, zar je i toga bilo?

Ne znam ja ništa, ja nisam imao Vukovu sliku na tavanu, to ovi plaćenici...meni je prvi uvek bio na kecu :).

Drugarova baba zove da pita: "Jel' i kod vas sneg na četvrtom?" +

Mi i danas imamo tacno utvrdjen redosled prvih 20 domacih kanala zbog toga...:D

I kod mene se poštuje taj redosled. Niški TV5 ugasili još odavno, međutim, kod nas niko ne dira 5. kanal, on je sa ''niškom peticom'' otišo u penziju :) +

Da Bog da pocrkali svi ti Ameri kada su onog morona izabrali za vodju i kada unistavaju nasu divnu, malu (malo sutra )planetu.