Prijava
   

Cifra

Ti jedini znaš taj broj ( ne računajući i sitan inventar svake kafane u gradu zajedno sa konobaricama, koje ga znaju ) NJOJ ga ne spominji!
Verovatno je zanima, sigurno će te i sama to pitati. ALI TI NE PRIČAJ! Ako ne ništa, bar se trudi da budeš žentlmen. Jer žentlmeni to ne spominju, bez obzira koliko velika, ili koliko mala cifra bila. I bez obzira koliko su pijani. Jer sve što ćeš dobiti, je da se ona oseti nesigurno i da u njoj proradi crv ljubomore, a to ti ne treba. Ooo NE, NE TREBA TI TO!
Zamisli, koliko lud moraš biti pa joj reći CIFRU?! Brate, realno...Pa gde ti možeš da se porediš sa NJOM? Šta ako iz besa i čuvenog ženskog inata poželi da ti odbrusi ona svoju cifru? Ili ne daj Bože kroz kučkasti osmeh i ironiju ti saopšti ( Pa četres dva, ako se ne računa pušenje), pa te ostavi u nedoumici , da se češeš i pitaš, da li je bila iskrena?
Mada, jedino gore ovog scenarija je onaj ''Koliko si ih imala do sad?'' Ma da li ti STVARNO misliš da će ti ONA reći tačan broj jaja olupanih o njeno dupe? NEMOJ! NE PITAJ! Ti ne želiš da znaš broj, ona ne želi da ti ga kaže. Svejedno odgovor će biti ili 1. ili 2. ili istina.

-Dušo...Znaš, ovaj..Moram da te pitam...
Pitaj.
-Pa znaš, mene zanima koliko si ih imala pre mene?

A to... Pa ti si mi drugi.

-Eh drugi, heh, pa daj ne verujem u to. Tako lepa devojka bla bla truć (a u sebi misli kurvo prokleta).

Pa veruj dušo....Posle prvog svaki je drugi.

Cmok. Laku noć. I tačka.

Komentari

Dobra prva defka. Primer je solidan, Harli.

bravo
nastavi ovako