Prijava
   

cigani

narod poreklom iz indije. neometano, iskoristivši neopreznost i ratove u kojim su bili skoro svi evropski narodi u to vreme, videli su svoju šansu. u stilu darka pančeva su protutnjali kroz dobar deo azije i smestili se gde god su stigli po evropi.

decenijama i vekovima, pa sve do danas su etiketirani kao jadni, siromašni i neobrazovani žitelji, prema kojima treba biti dobar, nesebičan, i udeljivati im sirotinju kad god prose ispred crkve ili pekare. uvek su smatrani kao potpuno nenasilan, miran narod, s malim ambicijama. povučeni, na prvi mah jedino sposobni da bacaju kletve, gledaju u kuglu i kradu staro gvožđe, cigani su od svog doseljenja u evropu, imali samo jedan cilj, koji nadmašuje čak i arapske planove o islamizaciji, ili nemačke o osvajanju cele evrope.

on je sledeći: etnički čista evropa, natopljena ciganima sa svih strana sveta, čija će matica da bude srbija, rumunija, mađarska ili bugarska (u zavisnosti gde ih bude više u vreme početka invazije).

naizgled bezazleni, sklupčani u svoje kartonske kutije, posmatrajući ostale, vrebaju i čekaju svoj trenutak.

"...i sjatiće se horde crnih ljudi. do juče smo ih hlebom služili, a od danas ćemo njihovi robovi biti"

nostradamus

Komentari

Зашто људи не препознају квалитет! Браво Сретене! Ми смо уз Вас! +

SRETENE OPLODITELJU +

Сретене , одушевљен сам вашим радом ! +
Текстови без скрупула , пуни теорија завера , али са једним циљем :
Да се упозори народ на истинске претње .

Sretene moram priznati da vaša dela donose produhovljenje +

хвала на лепим речима, млади господине. сигурно да сте у праву. потрудићу се да наставим у истом ритму и подучавам и изводим омладину на прави пут, а то је пут истине и правде. лепи поздрави.

сретен