Prijava
   

Cimeri

Jebena vrsta ljudi i uglavnom razlozi tvoje kupovine pilula za živce, toga što ti je proradila štitna žlezda i što si dobio nervozu želudca. Niti mo'š s njima, niti bez njih (dobro možeš bez njih ako su ti ćale i keva buržuji koji ti plaćaju garsonjeru, ili ne daj Bože jednosoban stan i sve troškove, ali u suprotnom-neće da može). Nužno zlo.

Uvek u nekom šteku imaju sto grama kafe koju nikada nećeš videti ni naći, sto dinara im je k'o 'iljadu evra, toalet papir uvek uštekaju kada potrošite zajednički, a gotovo uvek imaju sto grama čokolade za "bolju koncentraciju" koju jednostavno neće podeliti s tobom. Iz ovog ili onog razloga ali neće. Pomiri se s tim.

U većini slučajeva uče više od tebe, imaju manji krug društva, ali to nije zato što su oni nedaotibog nedruštveni ili asocijalni, nego jednostavno "oni biraju s kim se druže" i oni neće da prave žurke onda kada "mora da se spremaju ispiti". Tvoje društvo gledaju popreko i ne vole da se mešaju s njima.

Ali, u onim trenucima kada nemaš ni džem ni 'leb, oni su tu da ljubazno s tobom podele i poslednje parče, jer, dagajebem, ipak su i oni neka vrsta ljudi.

Komentari

ТООООО НИСАМ ЛУД! Има и других који нису могли са цимерима! Плус!

Све и да могу, опет не могу ;)