Prijava
   

Cirkularno pismo

Iritirajuća zabava za sujeverne i dokone bilmeze (i bilmezice, da se ne uvrede zastupnici rodne ravnopravnosti) kojima je vrhunac intelektualnog napora da shvate zamršenu fabulu u venecuelanskim serijama, te im "forvardovanje" mejlova ovakvih sadržaja pričinjava izvesno zadovoljstvo. Rade po principu "da ti umre keva ako ne pošalješ dalje" te se osetljiviji građani, u strahu od magijskih moći zaumnog jezika kletve, odlučuju da ove smarajuće mantre pošalju svima iz svog adresara.
Evo mog skromnog doprinosa:
"Pošalji ovaj mail na 1044 adrese, inače ćeš umreti od side, keva će ti se karati sa bratom, Sloba će se useliti u čitanke, pašće ti grana na glavu u kampu, žena/muž će ti prdnuti na roditeljskom (i to na prvom, prilikom predstavljanja, tako da je/ga svi upamte), prikazivaće se ponovo "Srećni ljudi", Ruška Jakić će biti ministar kulture i Šešelj će se vratiti u Srbiju."
Mada, ko zna... Tako ja nisam slao, pa mi je Dačić ministar policije, Obradović ministar kulture, Mrkonjić ministar za infrastrukturu il' šta već, a Velja Ilić je magistrirao.
Da, shvati ovo veoma ozbiljno i pošalji na 1044 adrese!

Komentari

Hahaa...svaka cast...prs gore.

Svaka ti cast!To ima da bude lekcija tim bolesnicima!Mucice se dok nadju jos najmanje 800 adresa jer u adresaru mogu imati najvise jedno 200 do 250 adresa.

E da,i seselj ce se vratiti sigurno u srbiju kroz nekoliko godina tako da mu ne treba cirkularno pismo da ga izvuce.Sposoban je sam da se brani i to je i dokazao.:)))))

Dragi Rockangel,
pored takvih propusta i pocetnickih gresaka sudija i advokata u vodjenju "Haskog procesa" i Mitar Miric bi se odbranio. Ne treba velicati Vojvodu, njemu je mesto sa ostalim zlocincima..
Hvala na komentarima, enivej. Ja sam tek pocetnik na Vukajliji...

Zato bi po tvom misljenju, dragi librarian, trebalo dovesti nekog propalog narkomana čedera da nam vodi zemlju.