Prijava
   

Čistije nego tvoje lice

Lice je najčistiji deo tela. Delom zato što o njemu najviše vodimo računa, a delom zato što mu konkurencija i nije neka -
rukama idemo tamo gde ne bismo ni nogama, na nogama se akumulira sva nečistoća ovog sveta, ledja ne možemo da dohvatimo dok se kupamo, a karlični predeo da ne objašnjavam.
Elem, izrazom ciljaš na to da bi neka osoba koja je isfolirano gadljiva, trebalo manje da se folira, a više da shvati da nije sterilno čista - jer nije bila na 'tretmanu' u suvom sterilizatoru na temperaturi od 160○C u trajanju od dva sata.

-Jel' si ti bacio one gaće na sred sobe?
-Jesam, izvini... 'Ajde ako ti nije problem, baci ih u kantu za prljav veš.
-Jel' si ti normalan? Necu da diram tvoje usrane gaće!
-Te gace su čistije nego tvoje lice, uzmi i ne seri.

Komentari

te gace su cistije od mog lica ne zato sto su gace mnogo ciste vec zato sto je moje lice mnogo prljavo

Moze i tako da se uzme:)

Hmmm, moram jednu opasku da ubacim ovde... gledao sam mitbastere pre neki dan i bas je bilo o tome koji je najcistiji deo tela. Elem, ispostavi se da je "karlicni predeo", t.j. bulja cistija i od lica! A to je tako zato sto je bulja, za razliku od lica, stalno u gacama izmedju dva kupanja, cesto i u pantalonama preko tih gaca i (uglavnom) se ne ceprka tim prljavim rukama kojima se ceprka lice.
Isto vazi i za genitalije.

Руке су најпрљавији део тела. Ја не могу да разумем људе који иду тако по граду, хватају се за шипке по аутобусима и за све остало, онда дођу кући, уђу у ВЦ, одма се хватају за пимпек, па на пишање. Ја прво перем руке. А ако сам негде у граду, обавезно влажне марамице са алкохолом. Гениталије МОРАЈУ да буду најчистији део тела. Чак је безбедније јести прљавим рукама (пошто је пљувачка јако добар антисептик за већину бактерија), него хватати се за полни орган. Није ни чудо што харају кондиломи, херпес и остала срања.