Prijava
   

Cistokrvna seljanka

Individua koja se vrlo lako moze prepoznati,upoznati i dalje preporuciti.

U ranoj mladosti cuvala je goveda i sitnu stoku po obroncima kanjona,uvala,vrtaca i drugih zemljopisnim pojmova.Jela je proju i kacamak,spavala po krsu i kamenu,higijena je za nju bila poznata samo kao pojam(mozda ni toliko).
Onda dodje period da se zensko celjade obrazuje i vidi malo sveta.Krene u srednju skolu(obicno medicinsku),shvati sta je u stvari zivot u gradu i odluci da ga siroko scepa,ili obrnuto kako cesce biva.Mlada devojka vidno priglupa je vrlo slaba pred naletima muskog seljastva,tako da ubrzo dobija jedinstvenu priliku da skine mrak,koga se do tada toliko stidela,i samo gubljenje nevinosti je bilo imperativ.Posle cirka mesec dana ona postaje gradska riba,koja se stidi svojih korena i roditelja kada joj dodju na roditeljski,ili ne daj Boze u stan.Prica "po gradjanski",popije 50 kafa dnevno u kaficima,oblaci se kao zadnja kurva(sto je i postala),pusi tanke cigare,pije koktele koje je jedva zapamtila kako se zovu,vidno se nabacuje svakom muskarcu,svadja se i glasno na sred kafica oslovljava kurvom njenu,do pre neki dan najbolju drugaricu.I koliko god se trudila da postane fancy cica,uvek ce ostati cistokrvna seljanka.

Ne postoji zalud izreka-Mozes da izadjes iz sela,ali ne i selo iz tebe.

Komentari

moja drugarica za svog oca veterinara: vo u pariz, vo iz pariza

"Krene u srednju skolu(obicno medicinsku)"?!!!

Medicina nije za svakoga, a ponajmanje za ziljave picke(slash) - seljanke.
Uglavnom +...

Ima dosta djevojaka rođenih u gradu sa takvim osobinama. Većinom treba praviti razliku između seljaka u duši i ljudi koji žive na selu. Minus od mene.

Не знам, ја сам дала минус, просто ми је ово уопштавање. Имам доста другарица које су из најзабаченијих села па су сасвим нормалне. Иначе дефка није лоша, али од мене минус.
Јована, то су предрасуде.

Мици:
Govorim iz isustva.

prvi deo je zesce sranje, a drugi je do pola tacan. vidi se da je ovo pisao neko seljackog porekla kojeg se stidi. Minus od mene

Ne misli se striktno na sve devojke iz sela,naravno da ima dosta njih koje su skroz cool.Ja govorim o onim tipicnim seljancurama koje svi neretko srecemo...koje glume neko ludilo,a ne vide dalje od nosa

A da,Jovana znam zasto kazem za medicinsku,jer sam ucila tamo

Dao sam plus zbog prve rečenice, ali mi se ne sviđa daljnje uopštavanje. Ne vbi imao šta dodati na komentar iluzionista odozgore

dajem minus
i, da, ovo mi liči na onu priču "sponzoruša"

ima istine mada je malo generalizovano, svejedno plus

nije za nju, nije za nju, čovek ko ja da je očima pije...ne znam zašto ali me potsetilo na tu pesmu...

Bas ga potrefi, samo sto jos na kraju pljuje na one sa pocetka price...

skroz je pretenciozno i uopsteno!
I to ne treba da opisuje seljancure nego PROSTAKUSE bez obzira na poreklo. Najvece ikone primitivizma su rodjene u GRAnD a ne na selu!
Evo samo za primer JK i Milena Ceranic, obe silne grdjanke i gospodje!

Ja opet naglasavam da sam to rekla za pojedine devojke koje imaju ove karakteristike.Ne znam zasto vi stalno potencirate global.