Prijava
   

Cool Student vs Streber

Osoba koja vise od 70%,obicno cetvorogodisnjeg studija, provede u kafani,kaficu,diskoteci opijajuci se,bareci zgodne cave i sta sve ne a na kraju dobije priznanje Akademskog gradjanina.
Dok druga osoba isti period provodi u citaonici,na fakultetu i oko fakulteta u obrazovnim ustanovama svih vrsta,trudeci se da bar malo vise nauci a na kraju ce dobiti isti drustveni status kao prethodna osoba.

E takav smo vam mi narod!!!!

Komentari

ALi ce dobiti taj status ranije nego druga osoba!

Mojne si ogorcen covek, takve njuske nece daleko. Kurac ce da postanu akademski gradjani, drugim recima.

Dobro ne spadam ni u jedne ni u druge,al ne volim to kategorisanje po principu na kraju smo isti. Pa brate nismo treba neka razlika neki respect bar za trud

Ja ne zelim nikad da postanem akademski gradjanin, kad vidim ko sve nosi to zvanje, neka hvala. - jer sta te boli kurac za status?

Ma imamo mi i ono "STA CE SELO RECI" :D

Pa ne razumem cemu osuda ''cool studenta''. Svako bira kako ce ziveti. Ako on ima dobre ocene i ako redovno daje ispite koga briga sta on radi.

Kazem nemam nista protiv,nije ovo osuda,al treba dati respect tim streberima a ne kao sto mmi radimo kinjimo ih i bacamo kamenje na njih i njihov stil zivota,favorizujuci i ceneci ove druge

Meni to nije za rispekt. Gleda se krajnji rezultat. Koliko znam ''strebera'' koji se ubijaju ceo zivot od ucenja pa nista od njih. Niti su uzivali u zivotu, niti imaju nesto od tog silnog mucenja.

Ma daj, ovo nema smisla uopšte. Kakva stereotipizacija i crno-belo gledanje.

Слажем се са зеленом.

Kakve veze to ima sa nasim narodom?

Ja stvarno postujem te ljude koji uce i trude se, i zao mi je kada se njihov uspeh i radovi na kraju jednostavno ignorisu. Nadam se da ce se to popraviti jednog lepog dana.

Kakve veze to ima sa nasim narodom?

Ima Tulume... Samo u naštoj zemlji je sramota učiti.

gamby na to sam mislio,poremeceni standardi,hvala sto si odg pre mene