Prijava
   

Čopor

Skupina ljudi koji su samostalno na najnižoj lestvici lanca ishrane. Deluju grupno. Moralne nule. Pojedinačno manji od makovog zrna, a u svojoj "ekipi" mudonje. U trenucima straha prete da će vam namestiti batine, kako imaju "zajebane" ortake, kako znaju Kurtu i Murtu. Hrane se strahom poput lešinara, leče svoje komplekse glumeći krimi jebače.

Od filmova gotive akcije, trilere. Omiljeni pisac im je onaj koji vodi crnu hroniku u novinama, pod uslovom da znaju da čitaju. Naoružani noževima pišu grafite tipa: "Bodu samo pičke."
Pozivaju na ferku, dok im leđa čuvaju petorica.

Proklete hijene, sa mozgom paramecijuma i duhom amebe. Na ulici ih prepoznate po zajebanom hodu. Naime izbace ramena što više, ne sklanjaju se nikom, stopala su im okrenuta ka spolja pod uglom od 45 stepeni. Kajla oko vrate im krivi kičmu. Uska majca koja ističe definiciju je obavezni odevni predmet. Pucaju se u teretani svakodnevno, iako znaju da u teretani muda ne rastu.

Još uvek nije poznato da li i kada jebu, dvojica stoje i posmatraju da bi mogli da urgiraju u slučaju da riba počne da ih mlati. Žrtve su im naizgled plašljivi i povučeni klinci. Trežnjenje uglavnom dožive kada ih neki baja poslaže na gomilu k'o klinac sličice Kalča. Nakon toga se povlače u sebe, shvate da su pičke, navuku se na pajdo i umru.

Komentari

E, jebiga, sve dobro bilo, al' ga baš zamrači na kraju!

Након тога се повлаче у себе, схвате да су пичке, навуку се на пајдо и умру.

Meni kraj bado jaja. Postanu [dramaturzi.
+

madame69
Мени било њаах, до тог на крају. Плукас.

Kraj je namerno tako napisan, jebiga, surovi sam realista, mada kad pogledaš, nisam zamračio, dadoh mu malo kontrasta samo, samo je takvim krajem defka dobila težinu.

Jeste bre dobila težinu, al' veeeliku težinu! A može biti da sam ja previše veliki romantik, pa mi nikako ne ide smrt na kraju bilo čega...

Жртве су им наизглед плашљиви и повучени клинци iz licnog iskustva hahahahah