Prijava
   

counter-strike

američki projekat, stvoren da podstiče bunt i agresivnost, da otuđuje decu i ugrađuje im ratne slike u glavu.

naime, sam koncept igre se zasniva na dvoboju između dve grupe. prvi su predstavljeni kao amerikanci (anti-teroristi) dok su drugi rusi (teroristi) i oni su navodno označeni kao zli. oružije je smešno i nerealno. kalašnjikov je loš, dok su, zanimljivo, sve američke puške dobre i ubijaju iz velike daljine kroz zidove. mape su obično iz nevade, alabama, ili neke slične američke provincije. tvorci igre su same kantere napravili boljim, tako da oni obično pobeđuju i time deci ostavljaju podsvesne slike o tome kako je amerika jača sila od rusije.

"igrarije na malom ekranu nisu samo još jedan vid zabave, već i planski izum, stvoren da dovede do stravičnog nasilja u porodici ili na ulici"

odlomak iz spisa, "sreten i otuđivanje putem pisi propagande"

Komentari

Evo jedne pametne definicije ;)

Свака част мало људи и је знало за ово постојала је и игрица коју су деца могла директно да скину са сајта америчке војске игра је званично била направјена ради лакшег рекрутовања американца ++++++++

Сретене сереш претерано. Калаш је најбоља пушка у игрици ЧИСТО ДА ЗНАШ нусми!

нусми нусми снусми!

Калаш је најбоља пушка у игрици ЧИСТО ДА ЗНАШ нусми!

јесте најбољи, али је далеко бољи у стварности. да си пуцао из правог, знао би. лепи поздрави!

сретен

Теби треба дати бан због овога !

"Свака част мало људи и је знало за ово постојала је и игрица коју су деца могла директно да скину са сајта америчке војске игра је званично била направјена ради лакшег рекрутовања американца ++++++++"

хвала на подршци. нажалост, овде су се окупили углавном сви они који су се пронашли у дефиницији. превише искуства на писију, а премало на правим пушкама. али то је реалност наше омладине.

сретен

Ма знам и ја сам млад момак и свако ко отвори очи може да види какво је то испирање мозга јел има милион игрица и у свакој пуцачини американци су позитивни ликови а сви остали негативни исто у тим игрицам је доста расизма ево на пример Гта у првом делу главни лик је Енглез вајда ил тако непшто у Другом Италијан црнац у трећем и у четвртом србин и сви споредни ликови су црнци арапи срби руси .

Tačno,s tim što im je i cilj destabilizacija i smanjenje slobode.Većina slučajeva koji potresaju svet masovnim ubistvima,počine neki Ultragejmeri kad upadnu u školu,fakultet,Norvešku itd.Takođe stimulacija u vidu dodatnih poena se daje za pogotke u glavu,kako bi postojale manje šanse da žrtva preživi

SRETENE PUSTI OVE OTUĐENE SAMO ROKAJ

хвала на подршци. сигурно да се не може свима удовољити.

сретен

"nanicu ima kantersku" iz popularnog filma "kad porastem biću сретен'' scena u kladionici

Разоткриј их све Сретене!

Svaka čast gospodine Sretene na svemu što radite za našu omladinu i na izvođenju iste na pravi put. Imate moju punu podršku u tome. Samo tako nastavite.

Johnny

svaka čast gospodine sretene, moje poštovanje

Hvala Sretene.

Rosoneri

Не свиђа ми се ово, Џафтаро. Минус

хвала на подршци и лепим речима. сигурно да ми је циљ да помогнем младима у ова тешка времена. поздрави!

сретен