Prijava
   

Crna rupa

Crna rupa iliti black hole nema nikakve veze sa onim svemirskim usisivačem planeta, energije i ostalog sranja. Crna rupa predstavlja stanje svesti, odsustvo inspiracije, ideje.
Posebno se javlja u periodu pred spavanje, kad ti jednostavno nestane inspiracija za tematiku predstojećeg samozadovoljavanja iliti narodski drvljenja majmuna.

Taman si se pokrio jorganom i stekao radnu temperaturu. Skidaš bokserice ili već šta nosiš u datom momentu, vadiš budalu i započinješ naprezanje moždanog stabla.
- Počinješ prvo do sisa, pokušavaš da percepiraš čari mlade dojke, kojoj se ukrutila bradavica veličine čepa od vinjaka. To ne pali, vrtiš se po krevetu i okrećeš na drugu tematiku.
- Ovog puta zamišljaš mladu indijanku, preplanulu i divlju, kako je svezana za totem. Ulaziš u nju ko žene u butik sa sniženjem - okrutno i jako, dok ona vrišti:'' Manituuu oplodi mee!''. Za malo! I opet se vrpoljiš po krevetu sada još nervozniji.
- Sada si u ulozi studenta koji kara zgodnu profesorku i njene dve preslatke asistentkinje. Dok zamišljaš te vruće scene, na um ti pada slika Isidore Bjelice dok stavlja puder na pušku - tu je kraj.
E mozgu mozgu sve ti jebem. Okrećeš se u obližnji zid uz nadu da ćeš brzo zaspati.

Komentari

de bre ja kad legnem sve znam i sve umem

Majku mu, odavno ovako nisam bio bez inspiracije. Moram se opet ponoviti praktično lolol

Лијепо си ти ово осмислио незнани јуначе +

Dobra defka, s' obzirom da nemaš onu praksu koju stekneš pisanjem više defki.
ima tu potencijala. Počni češće da pišeš +

Ma jebe me ovo 24h šo mora da prođe. Gubim inspiraciju.

Pa pisi u fajl, pa posle kopiraj.
Plus

Noćas će bude jedna sportska lolol

Noćas će bude jedna sportska lolol

Ao ovo vrijeme radi na ugalj.