Prijava
   

Crno-crvena hronika

Crna hronika, prilagođena novoj zabrani o ubijanju bubamara. Krvoločne zločine na licu mesta istražuje i prenosi, ko drugi, nego Mladen Mijatović.

Mladen Mijatović: Prošle noći, oko 2:15h, stanovnik Kaluđerice, maloletni M.S. izvršio je brutalni napad na deset bubamara. Kao oružje koristio je pincetu svoje majke i očev upaljač.

Komšija 1: Bio je tako fino dete, uvek je bio nasmejan, ne znamo kakva ga muka natera na to!

Komšija 2: Ni slutio nisam da tako nešto može da se desi kod nas, uvek svima kaže "Dobar dan".

(Majka ucveljena i plače, teši je bliža i dalja rodbina)

Uključenje Nade Macure: Dve bubamare su primljene na naše odeljenje, pola sata nakon izvršenog zločina, učinili smo sve što je u našoj moći, angažovali smo naše najbolje stručnjake, ali spasa nije bilo.

Mladen Mijatović: Apeluje se na građane da se čuvaju. Dečak je nestao u pravcu Smedereva. Očekuje se novi napad. Za televiziju Pink, Mladen Mijatović.

Komentari

Ја сам о овоме чуо тек неки дан и идаље одбијам да поверујем да је то истина. Чекам саопштење да су се само шалили.

Чекам саопштење да су се само шалили.

I ja isto, ali izgleda da su ozbiljni. Nije mi ni jasno, čemu ta odredba, kao da je neko nekada pa ubijao bubamare. Jadni smo kao društvo!

Ne diraj mi Nadu Macuru! sščula? :D Dobra je! +

Sad malo crna hronika: pročitah danas da je neki dečko od 15 godina zaklao američkog staforda i stavio mu glavu na panj, slikao i izbacio na fejs! Srbijo. Zemljo ludaka!

Nisam od onih patetičnih "keruša Mila" foliranata, ali ne razumem da neko može to psu da uradi!

Ко што вели мој стриц, "нису опасни ови лудаци у лудницама, него ови на слободи".

Kako si savršeno prenela žargon i sklop rečenica izveštaja ch.

Ne diraj mi Nadu Macuru!

Ne sme Nadi dlaka sa glave da fali, ona je institucija! :)

Gospođice, hvala puno! :)

Dao sam plus ( jer je dobro napisano ) ali ne shvatam šta je ovde jebeno smešno?! Dečko je ničim izazvan pobio nedužne jebene bubamare!!!
Šalu na stranu, bubamare su jako bitne za eko-sistem. Ne znam zbog čega ali znam da je tako...:)

The prof, mislim da jedu biljne vaši il' tako neki kurac.

Ja sada kad vidim buba maru bežim od nje na kilometar. Ne bih slučajno da udari u mene i da povredi krilce pa da idem u zatvor zbog toga :))))
+

Defka je dobra. Dala sam plus.
Nase bubamare, koje su itekako bitne, postaju endemicna vrsta pod uticajem raznoraznih faktora. Uglavnom vidjamo one azijatske ili kako ih vec zovu koje ubijaju nase. Mislim da je zakon glup, iako razumem da je to neka vrsta pokusaja, glupog pokusaja, da se ocuvaju one nase bubamare. Samo mi nije jasno da li se zakon odnosi na sve bubamare? M? Kako god...ja obozavam bubamare i samo neka neko proba da im naudi. :pppp

Volim i ja bubamare, zato mi je i apsurdno to sve, jer ne poznajem nikoga ko poznaje nekoga, da poznaje nekoga ko ubija bubamare!