Prijava
   

Ćuti kao da je dobio sedmicu

Lik koji u iole pričljivom društvu postane manifestator neoglašavanja. Klimač glavom. Mutavdžić. U skladu s verovanjem da u Srbiji nesrećni dobitnik sedmice na lotou bolje da nestane sa lica zemlje, jer u suprotnom, nakon što vrati sve dugove, mora da časti rodbinu, prijatelje i njihovu rodbinu, kupi nešto kolegama, ženi-deci-švalerci, pa ga za kraj balade i opljačkaju, tako da mu ne ostane ni za vaučer sa "Popusta" za jednodnevni izlet u Temišvar.

- Kolega, šta mi možete reći o rupturi a. axillaris sa nestankom radialnog pulsa i brzim razvojem hematoma u aksili, ili sa prednje strane ramena?
- ...
- O, čoveče, bekni nešto, ćutiš kao da si dobio sedmicu! Hah, eto skeča. Teško ćete i do šestice, lolo.
--------------------------------------------------
- E, brt, kako je bilo sa onom ribom iz Frajli?
- Ma lepo sve, ali sam očekivao više od jedne pevačice. Ne gotivim, brate, kad više čujem sebe nego nju. Ćutala kao da je dobila sedmicu i da je nisam slučajno isprskao u oko ne bi znao da je živa. Ono, bolje da sam napumpao Nevenu i udri, ionako mi predugo bleji prašnjava ispod kreveta.

Komentari

Ma Nevena je zakon! Uvek lepa, uvek raspoložena...

A jes i taj izlet u Temišvar jeftin, valjda što ni šoping nije baš neki pa ne privlači iskusnije švercere amatere. Aj bar nije loše malo da prošetaš, scenografija ko iz Sumnjivog Lica.

ma jel ovo neki deža vu ili već neko se pali na frajle još

Ukurvio se. I tako može da se kaže.