Prijava
   

Da čovjek zna đe će poginuti, nikada tamo ne bi odio

Svi li su generali poslije bitke pametni. Padneš tiket i vazda se nađe jedan da ti reče "a kako to odigra jadan ne bio, ada svi znaju da je Valjadolid jak u gostima". Da sam znao da je Valjadolid jak u gostima ne bih igrao protiv njega. Nijesam lud.

Komentari

Тако ја крио радио у колима испод сувозачевог седишта две године... ДВЕ ЈЕБЕНЕ ГОДИНЕ!!!11194860 И сви су то знали од блиских људи који су се возили са мном. Дође неко обије ауто, нађе плочицу, украде радио, ја попиздим и причам људима шта се десило а они мени: Што кријеш плочицу испод седишта?
Што то нисте рекли одмах кад сте тако паметни, маму вам јебем!! И тако... Ма страшно кад ти кажем... Ето, сад сам се опет изнервирао...
+++

ja moj novi nosim svako veče doma. ali, nekada sam i alarm palio, sad mi mrsko da mijenjam bateriju. dva puta sam do sada zaboravljao farove, isprazni se akumulator, upali alarm, sjedi i plači... i nikako da se opametim.

Сад и ја носим радио када год излазим из кола, и опет ме исти они зајебавају да сам параноичан.... Па их приупитам 'оће они да ми купе нови радио, чка им материна!!! А и аларм имам и користим, иако нико неће да украде ауто, а нема ништа из њега да украде. А и питање је да ли би га уопште чуо да се упали јер доста далеко остављам ауто.

alarm je više psihološki, kad zapišti amateri bježe. ko oće da obije kola neće ga alarm zaustaviti. a da znaš kakav mi je novi radio, LG, sve čita, mogu da podesim plavu ili crvenu boju, milina :)

Еее, таки је био и мој стари Панасоник... Изгребану плочу да му угураш прочитао би је... А овај нови... Не знам му ни имена... Курва судбина.

Koristim ovo, odlično opisano! Ništa drugo nego plus!

hvala prijatelju :)

Posle bitke svi su generali. +