Prijava
   

Da je leteo na Mesec, bio bi Majkl Kolins

Majkl Kolins je baja koji je morao da čuva spejs-šatl od vanzemaljaca dok su se Nil Armstrong i Baz Oldrin šepurili i zabadali američku zastavu po Mesecu. Zato Kolinsa više ne pominju ni nastavnici geografije dok za ovu drugu dvojicu zna svaki pristojniji vrabac. Upoređivanje sa Kolinsom govori da je dotični neupečatljiviji od driblinga Marka Pantelića i glume u seriji Ally McBeal, te da ga ne pamti ni devojka kojoj je skinuo mrak.

Nalaziš se na žurci sa ortacima sa faksa. U uglu grupa riba koje su išle u Petu gimnaziju sa tobom. "Za mnom", kažeš svom čoporu samouvereno. "Hej, gde ste, mačke? Kako je? Ovo je moja ekipa sa faksa: Šarki, Đole, Miksa i Petar." Alfa-ženka zbunjeno pita: "Izvini, a ko si ti!?"

Komentari

Je l' Majkl zapravo bio glavni čovek na celoj misiji? :)

Oldrin je prvi koji je pišao na Mesecu. :) Dobra definicija.

Tetka: Okreni, obrni, ovaj je vozio šatl (valjda nije bilo parking mesta:) dok su ova dva jebača u kapsuli sišla na tlo. Čini mi se da je ipak Armstrong bio najveći baja jer je njemu povereno da kaže ono o koracima za čoveka i čovečanstvo. Mada nije mala stvar voziti do Meseca :) Pravda za Kolinsa!

Bleki: Hvala!

Svi su oni bili na Mesecu, k'o što smo i mi, a za def :+D

Ahahahahahaha, RD ne veruje u američku propagandu. Koji let na Mesec, koje pičke materine? Odakle na Mesecu plastična kesa koja leti, pitam ja vas? :))

Zastava koja se vijori na vetru? Ma dajte molim vas.

Odakle vetar na Mesecu? Jes' da mi je promaja u glavi, al' nije baš tolika :)

Odakle vetar na Mesecu? Jes' da mi je promaja u glavi, al' nije baš tolika :)

Eeeee! Stvarno nema smisla.

@Slavk0
@Mr.Moon
Da, sve to što kažete...plus Ameri su šatro bili na Mesecu pre više od 40 godina i posle nijednom (valjda im je bilo glupo da idu opet, loša je atmosfera).
A ostali, prvenstveno mislim na Ruse, su u fazonu, kada već nismo bili prvi, onda ne moramo nikada ni da idemo na Mesec.

@Reservoir dog

Sad osvajaju egzotičnije lokacije, tipa, Bliski istok :)

Ahahahaha, baš to.
Ali stvarno, jeb'o te. Kako se niko ne zapita zašto neko ne bi ponovo skoknuo do Meseca, čisto da proveri da l' zastava stoji i tako to. Mislim, ljudi iznova i iznova osvajaju Mont Everest, zašto Rusi ovaj put ne bi obeležili teritoriju. Ili Kinezi?

Kakva bre zastava koja se vijori na vetru? Čak ni Amerikanci nisu toliko glupi da snime tako nešto. Valjda. :)

Ono što je meni neverovatno je da je snaga svih računara korišćenih u misiji ravna snazi jednog današnjeg mobilnog telefona.

Pa pazi koji je onda tek nebitni lik taj Kolins! M je treći točak na bicikli m nije ni bio na Mesecu! :)
PS: Evo, dodao sam sliku čoveka.

on je nesto kao Bozoljac u tenisu :)

kako sam se samo pronasao.!!!! plus i zvezda!

Докле више Оксове дефке бему зеца.. +

Zavrsio je u ludnici bas zbog toga sto su mu ukrali sou al bio je glavna faca u Hjustonu,verovatno je bila guzva ko na malom odmoru ko ce pre.....Ja sam cuo da ga su ga izdrkali na mesecu cisto da vide da li lebdi ko u kadi s vodom ili pada na zemlju

Zastava koja vijori u Nevadi .

hahah..lici na Fila Kolinsa! dobra defka...

Bas sam razmisljao jednom kakav bedak je to morao biti, leteti unaokolo dok se oni setaju xD
Bar su ga mogli pustiti u nekom drugom letu :/

A sto se zastave tice - na ovom snimku se uopste ne pomera (od trenutka kada je ostave) http://www.youtube.com/watch?v=MunPi3ifqpw

Koji put ti je definicija na naslovnoj strani? Meni je ovo malo čudno, kao da te neko favorizuje, a nije mi jasno zašto. PS. Ne sećam se da je bilo koji nastavnik spomenuo Oldrina, samo se Armstrong spominje.

Navodni razlog zasto se ponovo ne ide na mesec je taj prvo sto je projekat uzasno skup a drugo sto je navnodno eto sve istrazeno sto se tice meseca i nema poJente ponovo odlaziti.
Ja u celu pricu sletanja na mesec ne verujem nikako, pogotovo sto sa svom opremom i tehnologijom kojom se ameri kurce, kako iz satelita maltene mogu da ti vide dlaku na jajima nisu u stanju da sa zemlje nekim fensi-smensi teleskopom prikazu tu cuvenu zastavu i ta kola koja bleje tamo.
Takodje mi je smesno sto se "uveliko" prodaju placevi na Mesecu, a jos se dalje od Nevade nisu pomerili :)

Na Mjesecu već ima Sovjetska zastava.

Poslali su sondu čiji je cilj bio da sleti i da raspakuje zastavu. Za svaki slučaj.

Isto što su Rusi skoro krknuli zastavu na dno Marijanske brazde. Neka se nađe.

@Bukajlija: Definicija mi je šesti put na naslovnoj strani. Razlog: Četiri su prošle glasanje među novim definicijama, a dve je neko od moderatora odabrao po sopstvenom nahođenju. Razlog iza razloga: ja jebem. Defke su mi do jaja. Čudim se kako mi nisu sve na naslovnoj. Čak mislim da me ovde mrze.

Ameri su na Mjesecu ostavili poveća ogledala, tako da svako sa dovoljno jakim laserom može provjeriti postojanje istih. Je l se meni čini, ili nijedan teoretičar zavjera ne zna za ovo?

Selektivna obrada informacija ;)

@Bukajlija: Definicija mi je šesti put na naslovnoj strani. Razlog: Četiri su prošle glasanje među novim definicijama, a dve je neko od moderatora odabrao po sopstvenom nahođenju. Razlog iza razloga: ja jebem. Defke su mi do jaja. Čudim se kako mi nisu sve na naslovnoj. Čak mislim da me ovde mrze.

Lololo objasniJo.

A za one koji misle da ameri nisu sleteli na mesec,zar mislite da rusi nisu probali da ih razotkriju.Da nisu sleteli na mesec,jebo bi im KGB majku u javnosti.Ali sleteli su.