Prijava
   

Da li sam ja trudna?

Ovo pitanje devojčice u pubertetu često postavljaju kojekakvim, psiholozima, psihoterapeutima, ginekolozima i ostalim doktorima koji odgovaraju na sve muke u časopisima za dozvoli "tinejdžere" koji najradije čitaju. Oni svoje seksualne probleme dostavljaju redakciji, anonimnost je zagarantovana, i posle nedelju dana traže odogovor u istom tom časopisu. Evo jednog primera kakve muke muče tu nesrećnu decu...

Draga Tetka saveta, imam jedan problem koji me muči već nedelju dana.Nisam dobila, kasni mi već 8 dana. Moja najbolja drugarica mi kaže da sam ostala u drugom stanju. Do sada nisam imala seksualna iskustva, mada prošle nedelje sam sedela, na jednom kamenu, a pre mene je na istom tom kamenu sedeo jedan Marko iz sedmog četri. Da li sam ja tim putem ostala trudna. U napred zahvalna "Marija"

Komentari

marko ga je bacio na kamen ;))

Bogami tom Marku ne fali čvrstina čim nije primetila da Marko nije ni ustajao.

хахах овако испаде да је несрећна клинка седела на Марку :)) У том случају СТОП АБОРТУСИМА! ЗАУСТАВИМО ЧЕДОМОРСТВО :))

mislim strašno :))

iz Brava ili Girla ili šta ja znam čega:
,,Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da ne mogu zatrudniti, pa sam dala da svšavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znači da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?''
,,Imam redovan seks sa dečkom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvećao a menstruacija mi kasni četiri meseca. Da li to znači da sam možda trudna?''
,,Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s dečkom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, da li sam trudna?''
:)))

Kad citas te idiotske casopise,jedini utisak koji mozes da steknes je da nam je omladina retardirana!

hahahhahahahahaha, dooovoljno tableta!!!!

* Moze li ginekolog kod pregleda saznati da redovno mastrubiram?

* Hoce li moji roditelji shvatiti da vise nisam devica?

* Da li je istina da masturbacija izaziva neplodnost?

* Prijateljica mi je rekla da ako se istusiram nakon seksa necu ostati trudna. Da li je to sigurno?

* Imam 13 godina i nedavno sam spavala sa rodjakom u istoj sobi (na odvojenim krevetima). Mogu li od toga zatrudneti?

* Vise mi je tipova na zurci reklo da ako jedem bombone (ecstasy) ne mogu zatrudneti, pa sam dala da svrsavaju u mene. Sada sam trudna i moram na abortus. Da li to znaci da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta za toliko njih?

* Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanela da sam je gurnula prejako i malo sam krvarila. Da li je to bio moj prvi seks?

* Da li mogu zatrudneti ako se kupam sa malim bratom u kadi?

* Cula sam neke cure iz 8. razreda spominju rec peting, pa me zanima sta je to i da li se moze izleziti. Hvala.

* Imam redovan seks sa deckom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvecao a menstruacija mi kasni cetiri meseca. Da li bi to moglo znaciti da sam trudna?

* Imam devojku, ali povremeno jednom prijatelju pusim *****. Da li sam homoseksualac? priznaj zujo ovo si to poslo

* Star sam 15 i po godina i imam vec neko vreme devojku. J*bali se jos nismo, ali to nije problem. Imam starijeg brata, ima 21 godinu, koji mi je pokazao kako se drka. Tada sam bio star 12 godina. Sada svaki dan skupa drkamo, pa pusimo jedan drugom. A brat bi voleo i j*bati se samnom, ali meni je to gadno i radije bi se sa curom j*bao. Je li to pogresno sto radimo? Zbog toga jos ne znaci da sam p*der, ili? Hoce li me cura ubiti ako joj kazem? Hvala!

* Spavala sam s deckovim bratom, da li se to smatra varanjem?

* Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s de,,kom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, da li sam trudna?

* Ja i prijateljica smo se juce mazile i ljubile sa dva decka na krevetu. Danas ceo dan imamo "vetrove". Da li smo trudne? Odgovor: Mozda ste se samo najele pasulja...

* Samozadovoljavala sam se s Barbikom tokom cega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"... sta da radim? Molim vas, ne saljite me ginekologu!

* Imam 16 godina i imam decka s kojim imam intimne odnose. Muci me sto on voli da mi gura grlic boce tamo dole. Moje pitanje je da li mi je decko alkoholicar.

* Uvek kada se tusiram okrenem tus prema sebi i to mi jako godi, da li sam normalna? Odgovor: A kako bi se drugacije mogla tusirati?

* Neki dan sam usao kod roditelja u sobu i oni su jako stenjali, da li su normalni?

* Primietila sam da na reklamama za uloske uvek bude neka plava tecnost, a meni curi crveno... Jesam li normalna?

* Imam 13 godina i postacu tata. Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja, bio sam faca skole i u mene su se zaljubile sve osmasice. Pomozite!

"* Primietila sam da na reklamama za uloske uvek bude neka plava tecnost, a meni curi crveno... Jesam li normalna?"
:D :D

E pa ne mozes da zatrudnis dok se ne potrudis!

Може жено... Знаш ти како се семене краве :) Нема труда, док она једе сено... нећемо даље :))

* Uvek kada se tusiram okrenem tus prema sebi i to mi jako godi, da li sam normalna? Odgovor: A kako bi se drugacije mogla tusirati?

Najjace! :D

potpuno se slažem sa talentovano_glup 24.01.2009.
Gospode...