Prijava
   

da li su zene normalne?

Ne, ovo nije zenomrzacka definicija...
Ponekad se zapitam da li su zene normalne,zato sto reakcije,koje posmatram kod svoje,a i drugih zenskih osoba,koje poznajem,ne prestaju da me iznenadjuju.Primera ima jako puno,ali bih pomenuo samo neke....
Desava se da zene ubace u ves masinu neku krpicu koja im ofarba ostatak stvari....onda im je svaki djavo kriv,muskarac,pod obavezno i to je fantastican razlog da upropaste ostatak dana.
Ako slucajno planirate da krecite stan,onda tesko vama,jer vas ceka beskrajno biranje boja,uklapanje sa namestajem...sve da bi se kasnije,odlucile za obicnu belu boju.
Odlazak u bilo koju prodavnicu,ili hipermarket,tesko da muskarcu moze biti zadovoljstvo,ali kada vidim svoju zenu kako kopa po rafovima sa gacama i kojekavim krpicama i ima potrebu da svaki predmet opipa,detaljno predleda,a uopste nema nameru da bilo sta kupi....dodje mi da je udavim,pa da robijam srecan!

Verovatno sam glupi muskarac,ali zene ne mogu da shvatim!Ponekad mi se cini da postoje samo da bi nas nervirale i kidale nam zivce.Jeste da se bave kucom i decom,ali to nije opravdanje.Ono oko cega se najradije svadjaju su gluposti i sitnice,koje nijednom,normalnom ,muskarcu nisu bitne.......

Komentari

Не можеш са женом, не можеш ни без ње. Јебига. :)

mozda muskarci nisu normalni :)

Da smo normalni ne bismo mogli da vas trpimo ;)

kasnije cu i ja da izbacim def sa ovom tematikom, pa cu da vratim i tvoju na tapet. znam da je bilo nekih grubih reci ranije, al zakopavamo ratne sekire,a?

Apsolutno i hiljadu procentno si u pravu, Talentovani. Juče sam bio u 'Rodiću' sa supružnicom mi i ono... ono je bila agonija. Da ne bi obližnje kafane sa sve SPORT CLUB-om, zadavio bih sam sebe.

+++

"Jeste da se bave kucom i decom,ali to nije opravdanje".. koje crno opravdanje??? ženi treba opravdanje??? užas!! volela bih da vas vidim sa decom i svim obavezama 2 ali samo 2 dana.Ja nemam decu ali vidim šta se dešava oko mene i čega sve ima. Ne valja ako je žena predana, detaljna, požrtvovana, pedantna..Predlažem da svaka žena koja želi da se razvede ovavezno ostavi decu mužu ali OBAVEZNO!!! Najbolje u životu prolaze čepulje(pegle) koje samo trepću i naravno ništa ne znaju, prave se livade (donekle i jesu) P.S. nisam feministkinja!

''Umetnost je biti žena'', reče izvesni čika Pouis i ja se slažem. Plus dobijaš jer se trudiš da ih razumeš iako one više vole da ih... volimo.

Smizlo,
Niko nije rekao da je lako biti zena bilo gde,a pogotovo u Srbiji,zato sto je dodatno opterecena tradicijom.Stvar je u tome da je istina da imaju puno obaveza i da puno rade,ali ponasanje je ono sto me zbunjuje,a cesto i nervira.Da li je ,uopste bitno,da li ce zid biti beo ili prljavo beo,ili zasto zene gledaju seksi ves,a kad im predlozis da kupe neki komad,gledaju nas kao idiote.....?
Primera ima beskonacno mnogo !
Zene ,preterano ,komplikuju stvari,a to svakog muskarca nervira,osim ako nisu od "onih"!

Зашто оволико полемика око ове дефинције. Могла је једноставно, уместо овога свега да гласи НЕ!

''Odlazak u bilo koju prodavnicu,ili hipermarket,tesko da muskarcu moze biti zadovoljstvo,ali kada vidim svoju zenu kako kopa po rafovima sa gacama i kojekavim krpicama i ima potrebu da svaki predmet opipa,detaljno predleda,a uopste nema nameru da bilo sta kupi....dodje mi da je udavim,pa da robijam srecan!''

a uredu je kada muško (sve zajedno sa kolicima) ode do tehnike, alata ili šta to već interesuje mušku populaciju? pomisliš li ikada da njoj dođe da robija zbog tebe i zbog gluposti koje ti radiš. neka baci prvi kamen onaj koji nije zgriješio. neko je rekao, mislim Isus, ali nisam ziher.

MegaSmrth:Super ti je fora za kamen!
A ti "talentovani" i svi drugi: Svi mi imamo svojih bubica, istresamo se na supruznike i partnere, zadovoljavaju nas najrazlicitije stvari, za koje se nep itamo kome smetaju.
Ja sam pocela da obozavam ljude koji svoje partnere kuliraju kad ovi imaju izlive bubica (kad krece, kupuju, ili trabunjaju gluposti). Jer znaj prave vrednosti svog partnera. Prave vrednosti pa i prave mane!