Prijava
   

Da si blizanac Pamele bio bi onaj što je alergičan na mleko

Vrhunski maler.Jedinica za maleroznost.Nevidjeni baksuz.Ništa ga neće.Da je govno kapital,taj bi se rodio bez guzice.Ovom izjavom se opisuje najveći nesrećnik ljudskog roda.Toliki maler da ne bi mogo da se hrani Pamelinim mlekom.

-Nego, da te pitam,šta je bilo sa onom ribicom pre neko veče?
-Jaoo,ne prisećaj me.Idemo mi prema njenoj kući da je ja ispratim i usput planiram kako da joj uvalim jezik,a ono ulica bila neasfaltirana, i ja se sapletem i sve sprcam kolena i ruke oderem...da dumrem od sramote.
-Aaaauuuu pa ti da si blizanac Pamele Anderson bio bi onaj što je alergičan na mleko!

Komentari

Da je govno kapital,taj bi se rodio bez guzice.

hahahahahha
+++

ово сам чуо јуче негде (имам утисак да је у некој идијјотској емисији, ал' нисам сигуран, нека ме подсети ко зна), ово са говнетом капиталом је јако старо, дакле једино говно овде је дефиниција. и то плагијаторско говно. дакле минус, дабоме.

To što je staro,a i danas se koristi,znači da je dobro.Dao si minus,jer ti se definicija ne svidja,a ne zato što je govno.Tvoj minus me je jao dirnuo,dabome.

ok sve to,al ja ne kapiram naslov defke...mislim, kakav blizanac? koje mleko? njeno mleko iz sise? ne kapiram ozbiljno.

ok sve to,al ja ne kapiram naslov defke...mislim, kakav blizanac? koje mleko? njeno mleko iz sise? ne kapiram ozbiljno.

i ja isto takođe

Da je govno kapital,taj bi se rodio bez guzice.

Možda bolje ovo da si stavio kao naslov, dobra je defka, ali ni ja nisam baš skontala najbolje naziv. izvini. Ali ipak plus.

Prijatelju,zamisli ti da tebe usvoji Pamela zajedno sa još nekim klinjom.I da treba nekako na neki način da te doji.I klinja može da sisa iz Pameline sise,na koju se palilo pola planete,a da si ti alergičan na mleko,e to znači da ti sisu nikad nećeš videti.I to znači da si maler.Nadam se da sam ti razjasnio,ali si trebao malo da napregneš mozak.Živ bio

a be ti aleksandre iskompleksirani nemoj se javljas uopste..defka je extra i nemoj da seres..a ti manijak si mnogo glup onda..

zamisli ti da tebe usvoji Pamela zajedno sa još nekim klinjom.I da treba nekako na neki način da te doji.I klinja može da sisa iz Pameline sise,na koju se palilo pola planete,a da si ti alergičan na mleko,e to znači da ti sisu nikad nećeš videti.

сисање у два'ес и кусур година? занимљиво. дакле сам циљ дефиниције је глуп, нелогичан, и није вредан полемике.
ВелицртаЦовек Стена, ти ћеш бити пријављен за вређање.
даље, наслов је глуп, јер се не ради о памелином близанцу, дакле треба преформулисати макар у "да си усвојено дете памеле...".
следеће, ова конституција "да думрем" је много глупа. да је било само "думрем", па и 'ајде, некако. дакле много разлога за минус и за констатацију да је дефиниција говно. шта курац говно, дефиниција је говнурда! оволика! к'о да ју је исрао Шарац, ето толико говно.

Dobro,zaključio si da je definicija govno i što si se vratio koji moj djavo onda?

да не бих остао испрозиван на једном оваквом говнету од дефиниције, дабоме.
да се нисам вратио да аргументујем минус, рекли би да сам пичка која је искомплексирана (само ми није јасно на основу чега имам комплекс) и да само серем (слично је и било, колико видим).

Po naslovu mi zvuči kao da sam Pamelin burazer/sestra, a ne dete.

opet,skroz nejasan naslov...

Po naslovu mi zvuči kao da sam Pamelin burazer/sestra, a ne dete.

@aleksandarkg

Idi jebi nešto...

Defka kida! Da Pamela ima blizance i da si ti jedan od njih, bio bi onaj koji je alergičan na mleko...