Prijava
   

Dan kada je otišla Kimberli

Ovo je bio jedan od najtužnijih dana za dečake koji su odrastali u vreme kada su se Moćni Rendžeri prikazivali kod nas. Zbog lepote i dobrodušnosti koju je posedovala a i zbog činjenice da fetiš prema crnkinjama u tim ranim godinama još uvek nije bio dovoljno razvijen (jer su u Rendžerima oduvek bila 2 ženska člana, a drugi je obično bila crnkinja), puno dečaka je bilo zaljubljeno upravo u nju. Glumica Ejmi Džo Džonson koja je tumačila ulogu Kimberli tada je odlučila da je vreme da napravi korak napred u svojoj karijeri i da napusti Rendžere čime je ostavila tužnim armije dečaka.

Flešbek: Kimberli je u Moćnim Rendžerima bila od samog početka i oduvek je bila rozi rendžer, bavila se gimnastikom i zabavljala se sa Tomijem (onaj čupavi što je vikao Huaaaaaaa kao nenormalan), iako je u početku bio što bi naši političari rekli ”strani plaćenik i domaći izdajnik”. Sklonost ka praštanju pokazala je i kasnije kada je napuštala Rendžere i Ejndžel Grouv kada je izabrala Ket koja je takođe bila strani plaćenik i koja je pokušala da je ubije više puta (jedan od najboljih zlih planova Zeda i Rite ikad) za svoju zamenicu. Ket je takođe bila izuzetno lepa, ali jedostavno nije bila Kimberli.

Komentari

Пустих сузу и тад и сад! :'( +++

Nemoj da plačeš L0Le, ajm bek! :D
Omiljena. ;)

Ali ipak najveca tragedija je odlazak Dzejsona. Najjaci crveni rendzer svih vremena , idol mladih . Kada si se igrao sa ortacima i ortakinjama i ako si bio crveni rendzer , automatski je to znacilo da si Dzejson , najjaci i najbitniji u svom drustvu.

Dzejson je i prebio Tomija ko malog majmuna kad su imali svoj 1 na 1 i onda je Tomi presao na dobru stranu. Reditelji su ubrzo resili da se otarase Dzejsona i Tomiju da prisvoje ulogu vodje i samim tim glavnu , najvazniju. Kasnije je Tomi postao simbol za Mocne Rendzere jer se pojaviljvao u mnogim kasnijim serijalima.

Ali ipak , za nas prave fanove koji smo odrasli uz Rendzere , Dzejson ce zauvek biti najjaci.

Kimberli forevro! +++

U vreme kada su se prikazivali Moćni Rendžeri, bio na TV-u neki film sa puno erotskih scena u kome glumi Kimberli. Kako sam se obradovao... :)

jebemti život ovaj... evo ti +

Kako sam ja mrzeo Tomija ljudi... Meni Roki bio gotivan, al što reče Dejz, jedan je Džejson.
Hvala puno :)

Rasplaka me pička ti materina... +++

*pardon Danz.

Bili jutros na Avali, pa sam se setio toga i rekoh da vam udarim malo na emocije :)
Koliko sam samo ja sličica imao...

Meni Bili bio kul. Niko ga nije voleo nešto, pa nisam morao da se bijem kad smo se igrali. Kod nas su i devojčice htele da budu Crveni. :)

Ja nisam uspeo da nahvatam Kimberli... tek onu njenu plavušu protivnicu kuravu koja je blajvovala Tomiju u Zordu (kao nije imala svog Zorda, pa uvek bila u Tomijevom) +

Ahahaha, blajvovala Tomiju u Zordu, ladno sam na to zaboravio.
Tomi oduvek bio glavni jebač, kako sam se ja radovao kad je njega zamenila ona čamuga Ti Džej, mada mi je ostalih bilo žao...

,,Ja nisam uspeo da nahvatam Kimberli... tek onu njenu plavušu protivnicu kuravu koja je blajvovala Tomiju u Zordu (kao nije imala svog Zorda, pa uvek bila u Tomijevom) + ''

Хахахаха! Иначе лик који је глумио Билија је Геј. А лик који је био Џејсон је постао дебео ко слон , и нажалост пичке искомплексиране су протуриле причу да снима геј порниће , али се испоставило да је то лик који личи на њега.

Ипак је то Џејсон нисам веровао и говорио сам истину :)

ona crnkinja kasnije,kako beše, Ajiša valjda, dobra je bila čini mi se...al ja sam tad već uveliko bacao na dojče rniće ololo

А лик који је био Џејсон је постао дебео ко слон , и нажалост пичке искомплексиране су протуриле причу да снима геј порниће , али се испоставило да је то лик који личи на њега.

Јес дебео ко слон, али је нешто типа инструктор рвања или тако неке зајебане вештине, шта ти ја знам.
А она црнкиња је погинула чини ми се...
Иначе, највећа неправда у историји у области инфантилне кинематографије је та што се Џејсон и Кимберли никад нису попампрчили.

Матори , сви ми знамо да је она блајвала Џејсону и пре и после Томија :) Само јеби га , серија за децу. Не могу сад да покажу како риба прима од обојице , девојке би деведесетих биле горе него данас што су од фејЗбука.

http://www.youtube.com/watch?v=ZFB3OrriMjY

eto snimka kada Kim odlazi a Ket dolazi, (snimak sa RTV Pinka, krajem 90-tih)

sam naslov je već za plus

čegi odabiraj jer si ga i ti sigurno zašiljkao nekad