Prijava
   

Debilizam

Slusanje pesama koje se ubrajaju u tzv. turbo folk poput pesama "gacice","mojne mala"(ne znam da li su ovo tacni nazivi) itd. gledanje "grand show-a" i uopste gledanje ruzicastog kanala tj. pink televizije.

Komentari

++++++++++++++++++++++++

Ovi što su ti dali minus su takvi kakve si opisao.

necu da je brisem iako ima vise minusa nego pluseva...i u pravu si 100%...defka mozda nije zanimljiva, ali opisuje stanje pola Srbije, a ovi sto su dali minus sami sebe prozivaju...mislio sam da je vukajlija anti seljacizam...

Slažem se, prozivaju same sebe...

Da mogu, dao bih ti još jedan + ;)

cenim to...8:11...ipak seljacizam polako ali sigurno preuzima vukajliju i ovu nasu malu, napacenu SRBIJU...

hmmmm
svako ima svoje misljenje ,dao sam ti minus.
Ti misli o meni sta hoces,ako sam ti dao minus ne znaci da ih slusam,a pink ima ponekad dobre filmove.
I da minus je zbog prozivanja....;)

u redu...ali nisam te ja prozvao...nego sam sebe...u tome je stvar...ovde se vidi ko je kakav...a sto se tice filmova, ako je tebi dobar film "hajde da se volimo" u redu...:)

pa,necu da se prepirem nisakim svako ima svoje misljenje,ali mislim pa zar je to jedini film brate...xDDD
Naprimer meni se svidja ,,Ja imam Talenat,, , i skoro je bio film ,,Taragona u plamenu,, ne znam da li je pink ili b92 eto....a ti kopas ono najgore!:)))

+ za tebe i def
- za debile koji se prepoznaše
ua shabani!

u pravu si...svako ima svoje misljenje...ali ja jednostavno mrzim pink i onog sasu sugavog koji vodi grand show i sve one sabane sa pinka...naterao si me da kazem ono najgore..jbg...i ne razumem kako neko moze da voli ono sranje...ne kazem da nema dobrih filmova, ali je vecina tako reci sranje...verovatno ja gresim...

pa i ja mrzim pink a tek grand ni ne gledam,pink smao okrenem u ponedeljak u 21 uvece kada ima ,,Ja imam Talenat,, i kada ima neki dobar film.Eto tako da prozivajte vi mene koliko hocete da ja gledam to,ali ja znam da to nije istina,jbg.
E sad da vidim gde su ostali koji su dali minuse....niko ne sme da progovori svi se plase da ne dobiju kilo ,,minusa,, ,e to je debilizam...:)

OD MENE + KO VRATA!SVAKA CAST ZA DEFKU!

zahvaljujem...:D

Neću oceniti,defka je potpuno nemaštovita.
Ovi što su ti dali minuse,verovatno nisu to uradili zato što su se osetili prozvanim,nego zato što su u ovome videli jeftinu foru za skupljanje pluseva...
Ovde se najviše ceni originalnost.

---
Za nekog ko toliko mrzi sve što se daje na pinku (a usput i pola Srbije), dobro si obavešten o naslovima pesama, voditeljima, programskoj šemi.
Gleda se, gleda se, ili je ovo pisao tvoj alter ego, dok si ti ronio suze što ne možeš ovde, u "zemlji avangarde" da iskažeš svoju pravu propadnost.

Jednostavno nije moguce da ne znas nesto sto se odvija svakog dana oko tebe.U skoli.Oratak:"slusaj pesmu tebre"."A kod tebe su jos uvek moje gacice".Ja:bacam peglu.Kod kuce.Baba:"pusti sine pink pocinje mi grand".U bus-u.Saban:"sofer pusti film neki!Koji kurac ti sluzi ovaj TV?".Sofer:"moze neki sa pinka?".Saban:"to sofer".HAJDE DA SE VOLIMO 1-PUSTI FILM.Saban:"to u kurac te ljubim".Ja:bacam peglu.-.-