Prijava
   

Debilizam

Najezda pjevaca je situacija koja zadesi odredjeni prostor neke zemlje a ispoljava se u pretjeranoj sklonosti ka snimanju sopstvenih albuma,bez obzira na efekte koje albumi mogu da izazovu.Ta situacija se najcesce javlja u podrucjima zemalja koje su ekonomski nerazvijene,te pojedini stanovnici iste zemlje jedini izlaz vide u snimanju sopstvenog audio albuma,a cesto i u snimanju ekstravagantnog spota.Najezda pjevaca implicira veliku istrosenost autora koji ostaju bez ideja i njihova kreativnost se usled velikog trzista gasi kao baterija telefona koja se ne nadopunjuje.To dalje implicira antipjesmama koje ce antipjevaci vjerodostojno prenijeti antipublici.A sve to,ako ide iz krajnosti u krajnost,doprinosi stvaranju sasvim novog drustva koje se naziva debilizam ili drustvo debila.

Komentari

Скроз ти је погрешна логика. Иде управо супротно. Публика је та која диктира сцену. Једино ретки аутори су у стању да обликују сцену и публику, али њих одавно нема код нас.

@ Dzimi

Publika diktira, ali mediji mogu da nametnu ukus sirokom javnom mnjenju. Da je na Pinku i slicnim popularnim televizijama petkom uvece, umesto ZAM GRAND isla emisija Metalurgija ili nesto slicno, sada bi imali ulice prepvlavljene cupavcima, a ne ovaj Teheran.

najezda ogromnog broja pjevaca implicira da autori nemaju vise ideja...ispucali su se....a drustvo prihvata ono sto mu se servira...niko nece revoluciju dizati zbog glupih tekstova neke pjesme...ispocetka ce se zgrazavati,a kasnije nece ni mariti za to...dok debilima takva situacija i odgovara...a autori na glupe tekstove i dalje uzimaju dobre pare