Prijava
   

Defenderisati

ukloniti sve FENDER gitare.

solventno ako imaš pare.

Komentari

@ ritam vrtoglavice, nisam dugo na ovom "kaleidoskop" zbirištu (kalabaluku, ako ćemo bez suglasnika ovo je jedna od ređih reči koja se može sevirati i kao klblk). ali, mogu reći da je ovo najlepši komentar koji sam dobio na svoju defku (pa makar mi ti na nju pljusnuo desetak minusa). kod mene si položio jedan veliki ispit! bitno je ne samo šta kažeš čoveku, već i način na koji mu to kažeš.
zato ću ti parafrazirati priču o "ekološkoj, humannoj mišolovci" :
-uzmeš žilet i sa jedne strane postaviš slaninu a sa druge sir. miš dođe i u dvoumi koju mu ponudiš "sir-slanina-sir-slanina-sir-slanina"
miš sam sebi prereže vrat. naša dvouma je Fender - Gibson. E, tu se mi razlikujemo od miševa! volimo i jedno i drugo al nećemo se "češati o žilet"! ako si mislio da sam za uklanjanje Fendera veruj mi da je to naprosto nemoguće jer je za mene najveće muzičko delo u istoriji čovečanstva jeste "shane on yu creazy diamond" a Gilmor to uvek svira na stratocasteru. s' druge pak strane kako da ne volim Gibson pogotovo B:B: Kinga kad mi je dosta pola note da prepoznam njegovu bojicu?
- Ali, čemu dualizam? Sedamdesetih su ljudi bili u fazonu Deep Purple vs. Led Zeppelin. A onda se pojavio Pink floyd... U tom svetlu voleo bih da pogledaš nešto sa foruma: - boj ne bije svijetlo oružje, već srce u junaka
biće ti sve jasnije ako ti kažem da na sajtu postoji nik INSOLENT DEFENDER, čije pisanije visoko cenim i ovo je trebala da bude šala na njegov nik a ne na njegov opus. jer, napisao sam nešto u vezi Gipbsona, a nikako nisam mogao da ostavim, da ne pomenem Fendera. mislim da ćeš shvatiti da nije bila greška i da ćeš se složiti sa tim.

Ma ok je sve. Pricam o tome da je greska jer su obe gitare dobre na svoj nacin, tj dva sveta. Ne treba ih uklanjati. Uostalom, mislim isto. Rokerski pozdrav.