Prijava
   

Definicija bez definicije

Označava situaciju kada igrom sujete pojedinci štancaju definicije koje su mogle (i trebale) biti obični komentari na chat-u,forumu ili drugim definicijama.

U nedostatku kreativnosti, najbolje je ništa i ne lupati, osim ako vam je stalo do virtuelne popularnosti. Srećna vam nova godina. :)

Komentari

Moram da se slozim, i sam upadam cesto u zamku da komentar nazovem definicijom, ali kad je posaljem...naema povratka...

Prosto me mrzi više da iščitavam sve definicije u potrazi za kvalitetnim. Hvala na razumevanju.

Srećan povratak! :)
Sviđa mi se def.

po kojoj logici je ovo defka dana? dal po babu il po stričevima? mislim, nemam ništa protiv nje, dao sam +, ali bilo je danas puno boljih - modeatori bez pris(t)ranosti molim!

Defka dana je po prostoj logici većeg broja poena od ostalih definicija napisanih u toku dana. To što ti misliš da je bilo boljih, je tvoj subjektivni stav. Šta imaš protiv moje pristrasnosti?

pa nije sa najviše poena o tome se radi!!!

a za tvoju pristrasnost me baš zabole

i posle se bunite kad pljujem po moderatorima, Vasijono čuješ li me?!?!

Ljudi, batalite te besmislene rasprave, stvarno me zabole da li zasluzuje rang def. dana ili rang najgore def. svih vremena. Nisam je zato stavio. PEACE :D

Imala je najviše poena kad je proglašena definicijom dana.

Tebi Laslo svaka čas, dobra je defka, ali danas je bilo više takvih koje su bolje ocenjene, tako da bez zamerke, ali treba se zna red.

Iva, molimte, to nije tačno!

molim izuzeće ovog moderatora i arbitražu administratora

Ništa od tuče, propala stvar.

Jurodivi, dečko, ne postavljaju moderatori definiciju, već se to obavlja automatski. verovatno je neki bag u pitanju, a sve vezano za održavanje sajta je Kaizenov posao. tako da bi mogao da malo izbaciš modratore iz usta i da se više ne žališ na nas za sve što se tebi ne sviđa. svima želim srećnu Novu godinu.

pa onda ispravite krivu drinu

kad jednom zauame polozaj u koritu ne da se ispraviti drina.
Definisemo kako hocemo i sta hocemo,a ti ga nazivaj kako hoces :)