Prijava
   

Definicija

Pojam čije se značenje i svrha primene menja tokom odrastanja.

U školi su nas učili raznim definicijama. Definicija citoplazme. Defincija reljefa. Definicija praznog skupa. Definicija fabule. Definicija crne rupe. Defincija endokrinih žlezda.

Pošto smo malo odrasli, spopali su nas nekim definicijama i u teretani. Proteini za definiciju. Šejkovi za definiciju. Tabletice za definiciju.

Onda su neki od nas došli na Vukajliju. Definicija kol'ko ti duša ište, al' nijedna ne odgovara prototipu koji smo usvajali svih ovih godina. Odjednom su definicije postale simpatične, šaljive, interesantne. Shvatili smo da su od nas napravili knjiške moljce čija se kreativnost svela na odabir boje markera za podvlačenje gradiva. Tu smo zastali, pobunili smo se, naoružali humorom, dosetljivošću i potegli malo inspiracije. I evo nas, bijemo bitku za definicije kojima nas niko neće podučavati, već koje ćemo sami stvarati.

Komentari

Bas mi se svidja ;) +

Nema proteina ni sejkova za definiciju. A jos manje tabletica.

Al' ipak plus.

A šta će tebi tablete i proteini? 'S' ti neka bilderka?

Ne moraš da budeš bilder da bi se naslušao takvih priči i nagledao frajera koji u teretani stanu ispred ogledala, zadignu malo mačicu (onu što im dobro stoji) i narcisoidno zagledaju svoje trbušnjake.

Šta ćeš, muškarci su slaba bića.

jako dobro primjećeno +