Prijava
   

Deja vu

Iznenađenje koje ti uštine srce, a glavu poveća za dva broja, jer ne možeš odmah da poveruješ svojim očima i ušima da si nešto skoro isto već video i čuo.

1) "Čak Noris može da otvori svoju stranu na Vukajliji za pola nanosekunde, a to može i njegova baba"
2) Zabrineš se kada jednom shvatiš da se deo viceva o plavušama odnosi i na tebe iako si crn i nezgodan.

Komentari

Definicija je +, ali primjere nisam razumijela.

Ovde su svi"impresionirani" likom Čaka Norisa, pojmom nanosekunde i babe.Definicije o njima su najpopularnije(bile ili su još uvek) i stalno inspirišu na nešto"još da se doda"-ja sam sva tri pojma strpao u jedan. Ko zna kome je nešto slično već prošlo kroz glavu.2)zgroziš se kad ti neko prijateljski napomene da si ispao glup ili se ponašaš kao plavuša iz vica...;)

Vidjela sam da su te definicie populane. Pitala sam jednom kakve veze ima taj CN sa slengom u Srbiji ili sa srpskim poslovicama, starim ili novijim izrekama... Rečeno mi je da ima veze sa smislom za šalu, humor... Iskreno - ne shvaćam čime je baš on zaslužio najveći broj definicija na Vukajliji.

Izgleda da smo ga uvezli sa internetom...gratis...pa ljudi počeli da prevode...sad je 1000 puta popularniji nego kad su mu se pojavili filmovi...naravno loši-ali sa puno tuče i junaštva...i moralnim poukama za polusvet.

aaaa, moralne pouke!!! :)))