Prijava
   

Dejan Pantelić

Iritirajuća spodoba čiji je cilj izmišljanje sve glupljih kvizova i vođenje istih. Nekada je vodio neku brljotinu od emisije na Pinku a sada računa da narod pati od kolektivne amnezije i pravi se normalan. Još uvek nije smislio najgluplji kviz na svetu ali je na odličnom putu.

- I evo nas u šurnjaestoj rundi! Gospođa Scevola- Bakić je na dobrom putu da osvoji pun džak para! Da, dobro ste čuli, zapanjujuća suma! Gospođo Scevola- Bakić, možemo li dalje?

- Naravno Dejane.

- Iliti što bi rekao pokojni Pavle Vujisić- vozi Miško, hehehehehe... Znate, onaj film? Malo humora... Hmmm, dakle, došli smo do igre kazahtanska vrteška. Zavisno od toga kakav odgovor da, naša takmičarka će završiti u prostoriji sa novcem ili u... Bazenu sa izmetom makedonskog jazavca! Spremni?

- Da.

- Pitanje glasi: 'poputanjče' je staroslovenski naziv za... Šta, Artemida?

- To je bar lako- za najmlađe dete u porodici!

- Jeste li sigurni?

- Sto posto!

- Iiiiiiiiiiiiiii Artemida ide u sobu sa..... U sobu sa izmetom! Prijatna večer, Artemida! Eto šta učiniše žurba i trema ženi, a bila je na korak do novca! Kazahtanska vrteška narode, napomenuo sam hiljadu puta- potrebno je dati netačan odgovor! Igra je veoma teška i potrebna je koncentracija, lično sam je osmislio... Ali, šta da se radi........... A sledeći takmičar nam dolazi iz Čokešine...

Komentari

nemam pojma ko je ovaj čovjek ni kakvi su nejgovi kvizovi, ali defka je sjajna! ++

Bravo, ulogovah se da dam +