Prijava
   

Dekadencija

Inače predstavlja pad sistema vrednosti i stvaralačke energije. Počinje da se oseća kada poštovanje nekih pravila počinje da slabi. Ošišana latinica, dvoslovna zamena, velika slova, smajliji, silni posteri sa jeftinim fotomontažama, hibridi sove, ribe iz Kill Bill-a, bandere, paškanata i Novaka Đokovića i krajnje besmisleno ubacivanje slova Đ na svaku reč, preko 50 takvih na dan. Pa "onaj osećaj" posteri. Nekada samo nekoliko mesečno postera o Čedi Jovanoviću, a sada eksploatacija fore o zmajevima. Sve to podseća na Funnyjunk.com i razne druge gikovske portale na kojima su se prirodno stvorile neke interne šale koje se time, opravdano hiper eksploatišu. Ovde je Đoković-Čeda-Amy trend nametnut od strane dece pridošle sa "gej i nekul brata Vukajlijie"- Demotivacija.rs...

Đova- Sova (ahahaha- NE!)
Đovak- Novak
Kill Đill (ok, već pizdim)
Đr. Đokse (ŠKK)

Moderator ima pravo da obriše tvoju definiciju (i poster valjda) ako proceni da je plagijat, uvredljiva ili nedovoljno kvalitetna da bi se nalazila na sajtu. I?

Komentari

I lepo vreme večeras.

Stefane Kostiću, žao mi je što si tako željan da glumiš ekstra pametnog lika. Nije ti prvi put da mi nadmeno glupe komentare ostavljaš. Štiti te samo pišljivih 200 din+ PDV koji trčiš da daješ svakog meseca, inače bi ovo bio hejt prema autoru.

Ne, hejt je ovo što si ti uradio i dobio ban zbog toga. Moj komentar iznad je smislen koliko i sama definicija.